Minden

Hova vezeti a mesterséges intelligencia az emberiséget? – beszélgetés

A legtöbben úgy váltak a rabjává a mesterséges intelligenciának , hogy észre sem vették.

A filmek és a vallások hazudnak az embereknek. Nem az a fenevad, amit ők prezentálnak, hanem az úgynevezett mesterséges intelligencia. A kereszténységben egy meglehetősen kifinomult és szisztematikus tömegbutítás, figyelemelterelés zajlik, aminek következtében az emberek képtelenek meglátni a valóságot. Ekképp nincs ahogy megszabaduljanak béklyóiktól, testi és lelki betegségeiktől.

„És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek…”
(A Jelenések könyve)

 

Gondolkodtál már azon, hogy honnét adja a lelket a fenevad képébe? Vajon nem az emberektől?

 

Feliratkozás

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről,
írd be a pontos e-mail címed a lenti dobozba,
és kattints a „Feliratkozom!” szóra.

Egy kis türelmet kérünk!

Kérünk, ellenőrizd a postafiókodat
és a spam (levélszemét) könyvtárat.

 

2 thoughts on “Hova vezeti a mesterséges intelligencia az emberiséget? – beszélgetés

  1. Nekünk már tizenéve nincs TV-nk, s amúgy sem vagyok képben a film és sorozat aktualitásokkal, de most hallottam egy angol sorozatról, mely egy családról szól, hogy hogyan élik meg az eljövő társadalmi és időjárásbeli viszontagságokat, s a kislányuk transzhumàn szeretne lenni, hogy feltöltsék az agyàt valami számítógépre és akkor ő ott létezzen. Eleinte a szülők ki vannak akadva, de hát minden mássàgot el kell fogadni így ők is próbáljàk. Szóval már ültetik bele a TV nézők agyàba rendesen az ötletet. Ami engem meglepett, hogy egy olyan fiatalabb rokonom nézegeti ezt a sorozatot, aki viszonylag vallásos közegben nőtt fel, és gyerekkora óta járnak templomba rendszeresen, járt hittanra….

Hozzászólás küldése:

%d blogger ezt szereti: