Kategóriák
Filmek Írások Minden

Hollywood Jézusa nem létezik

A főáramú média a felismerhetetlenségig torzította az evangélium Jézusát. Ekképp, a legtöbb útkereső, sokkal hamarabb elhiszi azt, hogy a hivatalos evangéliumokat meghamisították, és valójában csak az apokrif iratok hitelesek, mint azt, hogy a mindenkori hatalmi piramis minden erejével azon van, hogy eltorzítsa az Ő személyét, és elferdítse az Ő életet adó tanításait.
Ezen személyek nagy része amikor találkozik az evangéliumok Krisztusával, annyira megütközik, hogy visszaszalad a pénzért prédikáló modern guruk, a bestseller írók, Hollywood, a vallások és a hamis próféták Krisztusához, aki a testi gondolkodású ember számára sokkal tetszetősebb és vonzóbb, mint az evangélium Krisztusa, ki azt mondja, hogy aki újjá nem születik lélek és víz által, nem láthatja meg a mennyek országát.
Óriási a különbség az evangéliumokban bemutatott, élő Isten akaratát tökéletesen megjelenítő Jézus Krisztus, és a főáramú média, a filmek, a vallások, és az ezotéria Krisztusa között.
A leglényegesebb eltérés talán az, hogy Hollywood és a vallások Krisztusával ellentétben az élő Isten fia egyetlen egyszer sem mondta azt, hogy szeretlek. Ennek ellenére minden cselekedetével, és minden szavával arról tett bizonyságot, hogy készen áll meghalni azért, hogy azoknak, akik megismerik és megcselekszik az ő tanításait, örök életük legyen. Ezzel szemben a főáramú média Krisztus-utánzata, a vallások Krisztus-hamisítványa és Hollywood Anti-Krisztusa a hamis, feltétel nélküli szeretetet hirdeti, amely, mint csillogó-villogó cukros máz, örökre rabul ejti milliók figyelmét annak érdekében, hogy életük idejét és energiáját beépíthesse földi hatalmának lélektipró piramisába.
Drága embertárs, mint mondtam, nem az az én dolgom, hogy minden részletet berágjak az olvasó szájába, hanem az, hogy bizonyságot tegyek arról, hogy van egy élő Isten és van egy igaz Krisztus, akinek a jelleme nem egyezik, a Mammon által irányított Hollywood Krisztus-utánzatának hízelgő természetével. Amíg a vallások és Hollywood Krisztusa szeretetet beszél, addig az evangéliumok Krisztusa szeretet cselekszik, irgalmasságot és könyörületet gyakorol. Az előző hízeleg, és édeskés szavakat használ arra, hogy elkápráztasson, az utóbbi szeretete igazságos, és életre visz.
Drága olvasó, ne dőlj be a vallások Krisztusának, ne hódolj Hollywood Anti-Krisztusa előtt, ne higgy a propagandának, miszerint az evangéliumok meg vannak hamisítva, ne higgy a cukormázzal megkent, füleket csiklandozó apokrif iratoknak. Válaszd inkább az életed, amíg megteheted. 
Máté, Márk, Lukács, János – Károli Gáspár 1908-ban revideált fordítása
 
“egy Kiáltó Szó a Pusztában”

Ha tetszett, mutasd meg a barátaidnak is.

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?