Kategóriák
Audió Filmek Írások

Hollywood és a vallások démonai nem léteznek

A hollywoodi démonokat és a vallások ördögeit azért hozták létre a piramis csúcsán lévő hatalmasságok, hogy eltereljék az emberiség figyelmét a valódi démonokról és az igazi ördögökről.

A filmek esetében nem az a démon, amit a képernyőn látunk. Bármennyire is hihetetlen, valójában a forgatókönyv és a film maga a démon, mivel egy valótlan képet fest a “démon” és az “ördög” szavak jelentéséről.
A vallások esetében pedig nem az az ördög, amit a vezetők és az egyházi tekintélyek babonás módszereikkel megpróbálnak kiűzni az emberekből, hanem a szertartás maga, amely révén azt próbáljak elhitetni, hogy az ördög az, amit a rózsafüzér, a szimbólumok és a szenteltvíz segítségével ki lehet kergetni az emberből.
Valójában tehát Hollywood és a vallás Sátán, azaz a megtévesztés szellemének/szellemiségének az eszközei. És, ahogy a villa nem alkalmas a leves elfogyasztására, úgy a megtévesztés eszközei sem alkalmasak arra, hogy utat mutassanak az igazságkeresőknek.

Jézus a következőket mondotta, amikor azzal vádolták, hogy az ördögök fejedelme által űzi ki az ördögöket:
” Ha pedig a Sátán a Sátánt űzi ki, önmagával hasonlott meg; mimódon állhat meg tehát az ő országa?”
“És ha egy ország önmagában meghasonlik, meg nem maradhat az az ország.”
Ebben a videóban összehasonlítom a Hollywood és a vallások démonait a valódi ördögökkel, amelyekről az előzőek megpróbálják elterelni az ember figyelmét.

“egy Kiáltó Szó a Pusztában”
Ha tetszett, mutasd meg a barátaidnak is.

P.S. Őszintén sajnálom, hogy ilyen kisiskolás kérdésekkel kell foglalkozzunk ezen a blogon. Ezekről a dolgokról beszélni a huszonegyedik század elején olyan, mint 50 évesen egyetemere járni, ahol az első félévben az ábécé első két betűjét tanítják a professzorok. Viszont teljes meggyőződésem, hogy bármennyire is fájdalmas a megtévesztettségünkkel és a balgaságunkkal való szembesülés, amíg teljesen meg nem történik, még csak nem is álmodhatunk arról, hogy igazi békét és örömöt lát a lelkünk.

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?