Kategóriák
Minden

Hol vannak azok a székely határőrök? – Azért van hazugság, mert van rá kereslet.

Jézus szavai szerint az élet, az egészség, és az igaz tudomány ingyen van. Viszont mi abban a sötét hiedelemben vagyunk felnevelve, hogy ami ingyenes, az értéktelen.
Ekképp nem tudjuk elfogadni Isten ingyenesen felkínált kegyelmét, és azt az igazságot, amely kihív bennünket a halál torkából, és életre szólít. Inkább pénzért robotolunk, hogy megvásárolhassuk magunknak a fülnek tetsző hazugságot.
Ma már ez történik újra meg újra a gyönyörűséges Erdélyországban is.
Szabó Péter erdélyi turnéjára a legtöbb helyen már elővételben elkeltek a jegyek. Becsapott emberek ezrei adják oda pénzüket a motivációs trénernek, aki hangzatos, de ugyanakkor életellenes tanokat hirdet azoknak, akik nem hajlandók elfogadni az Élet Szerzőjétől azt az ingyenes igazságot, amelyben bűnbocsánat van, szabadság és élet.
És nyilván minél több pénz megy be a kasszába, annál nagyobb reklámot lehet csinálni a hazugságnak, így annál többen fognak befizetni azokra a tanokra, amelyek hosszú távon elviselhetetlen testi és lelki gyötrelmeket okoznak az ember számára.

Szabó Péter, Amerikából importált, méregdrága „pozitív gondolataival” ellentétben Isten ingyenes igazsága az elején fájdalmas, mert megütközést szül a hazugságokban élő emberek szívében. Ennek ellenére valódi szabadulást kínál mindenkinek, aki megismeri, megérti és megszereti azt.
Mivelhogy az ingyenes igazság első hallásra kellemetlen és kényelmetlen, a többség, a fülnek tetsző, hangzatos tanokat választja, amiért még fizetni is hajlandó.
Ekképp az emberek anélkül, hogy tudnának róla, megvásárolják a fájdalmat, a betegséget, a lelki romlást és a kárhozatot.
És minél többen fizetnek be az ingyenes igazság helyett a pénzért megvásárolható „pozitív gondolatokra”, a hazugság annál intenzívebben terjed, míg végül, mint özönvíz, betölti az egész Földet. Azok a tanok, amelyeket SZ. P. nemrég kezdett terjeszteni Magyarországon, a végső összeomlás peremére sodorták Amerikát és a nyugati társadalmat. Most Magyarország és Erdély jutott el a vágóhíd küszöbére. Hogy ki fogja átlépni ezt a küszöböt, és ki vált irányt, amíg még nem késő, Isten tudja!

Pilinszky Jánost azt mondta Popper Péternek, hogy a világban nem problémák vannak, hanem tragédiák. Ezért nem megoldásokra van szükség, hanem irgalomra.

Uram, irgalmazz! Könyörülj rajtunk, tékozló nemzeten!

P.S.
„Mert lesz idő, mikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint gyűjtenek magoknak tanítókat, mert viszket a fülök;”
„Ingyen kaptátok, ingyen adjátok.”

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?