Kategóriák
Minden

Hol van a haza?

Az ember ragaszkodik a hazájához, és védeni akarja azt minden áron, de vajon megvédheti-é valaki az ő hazáját, békét teremthet-é benne, ha nincs tisztában a haza fogalmával?

Hol van tehát a haza? Mi a haza?
Felettébb, egyszerű a válasz erre a kérdésre, hisz mindenki érzi legbelül, hogy az a haza, ahol az ember RENDesen tud élni, ahol háborítatlanul, békében, életörömben tud létezni.
Vajon élhet-é rendesen, háborítatlanul egy olyan személy, aki nem ismeri a RENDET, az Élet Szerzőjének REND-ÉLETÉT? Nyilvánvalóan, nem.
Azok az emberek, akik úgy próbálják megvédeni a hazájukat és a házaikat, hogy közben teljesen figyelmen kívül hagyják az örökkévaló REND-ÉLETET, és földi tekintélyeket követnek, valójában saját gonoszságuk, saját tudatlanságuk miatt hadakoznak, mert nem tudják, hogy az égadta világon senki sem élhet RENDesen, senki nem élhet békében, aki nem ismeri a RENDet, akinek a feje és az élete telve van bűnökkel, REND-ELLENES gondolatokkal, hazugságokkal.
Érdekes módon a parázna asszonyt is épp a paráznák és a bűnösök akarták megkövezni.
Vajon, akik tüntetéssel, szavazással, tiltakozással, követelőzéssel próbálják megvédeni a hazájukat és a házaikat, különbek lennének azoknál a személyeknél, akik meg akarták kövezni a parázna nőt?
Salamon azt mondja, hogy az embernek minden úta igaz a maga szemei előtt; de a szívek vizsgálója az Úr. Tehát mindenki igaznak és ártatlannak gondolja magát, de Isten az, aki látja azt a lelkületet, amely a szívünket uralja.

Akinek szeme van, látja, hogy a menekült áradat is véletlenül épp azokat a helyeket keresi, amelyek elhagyták a REND-et, amelyet az Élet Szerzője a világ megteremtése előtt leszögezett, és ahol kezd beállni a Sodoma és Gomora állapot. Természetesen ezek a helyek, és az ott élő emberek is mind igazak a maguk szemei előtt… ezért azt gondolják, hogy ártatlanok, jogtalanul éri őket a veszedelem, és folyton csak tüntetnek, háborognak készen állva a külső ellenség elpusztítására.
Az ilyen személyek azok, akik folyton másokat vonnak felelősségre, másokat hibáztatnak a saját istentelenségükből származó nyomorúságuk miatt. És érdekes módon épp ők azok is, akik áldozatává váltak annak a világméretű propagandának, hogy a Biblia hazugság, hogy azt sokszor átírta a Vatikán stb.

Drága embertárs, mint ahogy azt az ószövetségben is láthatjuk, az ember a külső háborút a belső szemétnek, az önként választott istentelen életnek következtében kell megtapasztalja.
Senki sem érezheti jól magát a maga hazájában, aki szembeköpi a Mindenható Isten törvényeit. Senki sem maradhat nyugalomban, aki elfordul az Örökkévaló igazságától. Ekképp valójában senki sem ártatlan, aki tüntet, és lázadozik mások ellen.
Ha nem a menekült áradat, akkor rák. Ha nem rák, akkor a terroristák. Ha nem a terroristák, akkor az üldözési mánia. Ha nem az üldözési mánia, akkor valamilyen kényszerbetegség vagy fóbia fosztja meg a bűnös, tudatlan és istentelen embert a hazájától, békés otthonától, bárhol is legyen az a térképen.
Ez a kijelentés felettébb nagy ostobaság mindazoknak, akik folyton tüntetnek valamiért, akik azt hiszik, hogy a császár által megszervezett szavazásokkal és választásokkal meg lehet változtatni a világot, akik harccal akarják megvédeni az otthonaikat, a hazájukat, a házaikat, akik elvesznek.
Ez a kijelentés egy életbevágóan fontos felhívás mindazok számára, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, és akik figyelme az Örökkévaló REND-ÉLETÉT keresi, mert az ilyenek igazi békére, hazára és otthonra lelnek a Krisztus szeretetében.

Kapcsolódó gondolatok:
https://www.youtube.com/watch?v=XEAgKfAUPCk
https://www.youtube.com/watch?v=pobG-gRxf9I

[mailerlite_form form_id=1]

P.S.

Nem minden alkalommal teszek közzé bejegyzést, amikor feltöltök egy új videót vagy egy új hanganyagot. Viszont az összes hanganyag és videó megtalálható a főoldalon az “Audió”, “A legújabb videók”, illetve az “Evangéliumi beszélgetések” rovatban.

Vélemény, hozzászólás?