Kategóriák
Audió Írások Minden

Hogyan lopják meg az emberek Istent?

A legtöbben úgy lopjuk meg Istent, hogy észre sem vesszük. Ennek az az oka, hogy nincs is tudomásunk arról, hogy létezik ez a jelenség, és nagyon súlyos következményei vannak. Persze, ahogy Pál is mondja, Isten “elnézi” a tudatlanság idejét.  Mindazonáltal, akiknek túl sok “nem fogadott hívásuk van a Mindenhatótól”, egy idő után elveszítik a lehetőséget, hogy megismerjék az Ő tökéletes tervét, és úgy mennek át a “túloldalra”, hogy magukkal viszik azokat a hibás programokat, életellenes kódokat, amelyek már földi életükben súlyos békétlenséget, tesi és lelki fájdalmakat okoztak számukra.
Mivelhogy a legtöbb embernek nincs ismerete arról, hogy valójában minek köszönheti mindazt, amije van, fel sem tűnik számára, hogy amikor saját magát dicséri, dicsérteti, magasztalja, reklámozza, lájkoltatja, esetleg más személyeket dicsőít, bálványoz, meglopja az örökkévaló Istent, akiről Jakab apostol ezt mondja.
“Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.”
Mint tudjuk, a legtöbb ember (gyarló magamat beleértve) előbb fordítja oda füleit azokra a hazugságokra, amelyek azt hirdetik, hogy a Bibliát “átírták, hamisították”, mint azokra az okfejtésekre, amelyek a Biblia történetei alapján rámutatnak arra, hogy a régi időkben hogyan lopták meg az emberek Istent. Ekképp azt sem érthetik meg, hogyan történik Isten meglopása ma, és mik a következményei annak.
Ebben a kis hanganyagban elsősorban arra próbálok rámutatni, hogy mit jelent Isten meglopása, és miképp lopja meg a modern ember Istent. A következményekre most nem térek ki, mert úgy gondolom, hogy azok minden igazságkereső ember számára nyilvánvalóak. Nem hiszem, hogy bárki számára is kérdés lenne, hogy ha valaki tudatosan vagy tudatlanul meglopja Isten dicsőségét, előbb vagy utóbb elszakítja magát az örök forrástól, mely minduntalan gondoskodik arról, hogy az emberek ne vonhassanak le olyan következtetéseket, amelyekkel veszélybe sodorhatják a saját életüket és az embertársaik életét.

“egy Kiáltó Szó a Pusztában”

Ha tetszett, mutasd meg a barátaidnak is a bejegyzés alatti lehetőségeket használva.

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?