Audió / Írások

Hogyan lehet kilépni a rendszerből?

Egyedüli mesterem a következőt mondta.: "Minden ország, amely magával meghasonlik, elpusztul;"
Szerinted mi történik akkor, ha épp a rendszer mondja meg számodra, hogyan kell kilépni a rendszerből? Elhiszed neki, hogy az általa javasolt módszer működhet számodra? El tudod képzelni, hogy a rendszer olyan tanácsokat osztogat bárkinek is, amelyek az ő hatalmát gyengítik?
Hiszed, vagy sem, a legtöbben elhiszik. Legalábbis úgy tesznek, mint akik elhiszik, hogy a rendszer tanácsait, sémáit, programjait követve ki lehet lépni a rendszerből.
Ebben a kis hanganyagban megosztom azon megértéseimet, amelyeket Isten kegyelméből kaptam a rendszer elhagyását illetően.
Ha tetszett, mutasd meg a barátaidnak is a bejegyzés alatti lehetőségeket használva.

"egy Kiáltó Szó a Pusztában"

Feliratkozás

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről,
írd be a pontos e-mail címed a lenti dobozba,
és kattints a „Feliratkozom!” szóra.

Egy kis türelmet kérünk!

Kérünk, ellenőrizd a postafiókodat
és a spam (levélszemét) könyvtárat.

2 thoughts on “Hogyan lehet kilépni a rendszerből?

 1. Kedves Attila!

  Az amit mondasz, arra enged következtetni,h. ha valaki abban a kegyben részesül, h. a Jóisten megsegíti őt abban, h. kilépjen a rendszerből, akkor átalakul az élete. Ilyenkor csak lelkileg vagy fizikailag is ki tud jönni a rendszerből? Magyarán, a Jóisten utat mutat neki, h. a napi megélhetése is meglegyen úgy, h. NE legyen része a rendszernek? Mert ugye nem szolgálhatunk egyszerre két úrnak.

  Válaszodat előre is köszönöm.
  Éva

  1. Szia Éva!

   Isten, ha átadjuk neki az életünket, újjászül, és ennek következtében kerülünk egyre távolabb a “rendszertől”. Tehát a bennünk lezajló változás eredményeképpen, “kerülünk ki” belőle. És ez egyben bizonyítéka is annak, hogy valóban végbement bennünk a változás… ha azt mondjuk, hogy Istennel járunk, és közben mindent úgy csinálunk, mint azelőtt, teljesen biztosak lehetünk abban, hogy csak hittük, hogy közünk van az igazság lelkéhez, a Szent Lélekhez.
   Tehát először az élete, gondolkodása, látása, szíve, lelke alakul át az embernek az ÉLŐ IGE szerint. És ennek következménye a rendszerből való “kilépés”, a belső átalakulás megnyilvánulása a fizikai síkon… “mert először vala az ige”… ha megvan az ige, az élet tökéletes tervrajza, jöhet a megtestesülés, azaz a fizikai síkon történő megvalósulás.
   Az újszövetség pontosan leírja, hogy mit jelentett az első követők, újjászületettek számára a kilépés, az isten gyermekévé válás.

Hozzászólás küldése:

%d blogger ezt szereti: