Kategóriák
Minden

Hit gyülekezetes kémia óra

HIT GYÜLEKEZETES KÉMIA ÓRA

Megérkezik a budapesti Hit Gyülekezete fő-tanfelügyelője a helyi gyülekezeti terembe, és ezt mondja. Kedves gyerekek éééés felnőttek! Tudnotok kell, hogy amióta sikeresen behoztuk Kárpát-medencébe is az amerikai karizmatikus kereszténységet, azóta nem csupán negatív és pozitív ionok vannak, hanem úgynevezett „daimón ionok” is. A daimón ionokról mindenkinek illik tudni, hogy nagyon veszélyesek. Ha sokáig tartjátok nyitva az ablakot szellőztetéskor, megtörténhet, hogy besurrannak a szobába, és belétek bújnak. Természetesen, amióta az amcsi varázsló kereszténységet Hit Gyülekezete név alatt behoztuk Magyarországra, nincs ok az aggodalomra, mert a szent daimón ionnal felkent pásztor egy jelképes összeg fejében ki tudja űzni belőletek a gonosz daimón iont. Akár heti rendszerességgel is.
Persze annál többet űzünk ki ebből a veszélyes ionból, minél adakozóbb a páciens, akit mi egymás között hívőnek, vagy kereszténynek nevezünk. És minden kiűzés után tapsolhat örömében hetente akár két alkalommal is arra a keresztény rock zenére, amit mi játszunk az amerikai testvéreink adományaiból vásárolt több száz wattos hangszórókban.
Az egészség, valamint a vidám vasárnapok és hétköznapok megőrzése érdekében mindenkinek ajánlott havonta legalább egyszer elmenni felülvizsgálatra, avagy daimón ion szűrésre és űzésre. Pontosan úgy, mint ahogy mellrák, méhnyakrák szűrésre. Aki nem teszi, annak tudnia kell, hogy az életével játszik!
Egyik legfőbb bizonyítéka annak, hogy valakiben benne van ez a veszélyes daimón ion, az, hogy nem elégszik meg a hit gyülekezetes fő-tanfelügyelő biblia értelmezésével. Ezért az igazság megismerésének vágyával egyedül, vagy „osztályon kívüli” személyekkel együtt tanulmányozza az evangélium és a Biblia kijelentéseit.
Ha valaki megkérdőjelezi a fő-tanfelügyelő daimón ionokról szóló meséjét, azt jelenti, hogy őt már annyira megszállták ezek az amerikai daimón ionok, hogy rajta már csak az osztálytársak közös átka segíthet. És természetesen teljesen rendben van, ha valakit szeretettel elátkoznak azért, mert megkérdőjelez dolgokat, netán hangosan is kimondja, hogy a Hit Gyülekezete néven futó amerikai import-kereszténység által annyira sajátosan és babonásan van értelmezve a Biblia, hogy az már többet árt, mint amennyit használ.

Székelyek! Ha már az anyaországi testvérek teljesen bevették a Hit Gyülekezete által is terjesztett, Bibliával leplezett hazugságokat, legalább bennetek legyen annyi józanság, hogy nem hisztek el minden misztikus okoskodást, hanem kérdéseket tesztek fel, és a Teremtő Istenhez fohászkodtok válaszokért az emberek fölött hatalmaskodó, embereket kizsákmányoló szervezetek, vallási mozgalmak és tekintélyek helyett.
Hisz megmondatott, hogy aki keres, az talál. A zörgetőnek megnyittatik. És aki éhezi és szomjúhozza az igazságot, megelégíttetik. És ehhez nem kell semmilyen megújuló amerikai import kereszténység. Elég bajt okozott már nektek a klasszikus, vatikáni kereszténység is. Nem kell azt tetézni, az érzelgősségen és a hipnotikus keresztény zenén alapuló „röpködő daimón ionokat” terjesztő kereszténységgel.

P.S. Ha valaki azt hiszi, hogy szerencsés, mert nem a Hit(-etés) Gyülekezetéhez tartozik, hanem annak valamelyik nővéréhez, mint például a Baptista mozgalom, az Adventista mozgalom, a Jehova tanúi mozgalom, tudnia kell, hogy egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. Az összest ugyanaz a piramis mozgatja. Az összes egyformán szembeköpi Jézus tanítását. Az összes szervezetet épít. Az összes hatalmaskodáson alapul. Az összesre jellemző a személyi kultusz és a tekintélyelvűség. Az összes mozgatórugója a megfélemlítés a képzeletbeli daimón ionok, amelyek az ember fülén és szemén keresztül jutnak be az elmébe, hatalmas károkat okozva ott. Az összesben tilos a dogmák megkérdőjelezése, és Isten személyes keresése, megismerése stb.

Pál apostol azt mondta, hogy az utolsó időkben az emberek elfordítják fülüket az igazságtól, és a mesékhez odafordulnak. Ez történik ma az összes megújulást, és tömeges ébredést hirdető kereszténység fedőnévvel takarózó mozgalomban. Sajnos, még az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő keresztény motivációs előadó Nick Vujicic is be akar állni a sorba. Ha élni akarsz, ne embereket kövess! Keresd az igazságot, keresd Istent, és Ő kijelenti magát neked személyesen, és azt is meg fogod tudni ki Jézus valójában.

Amikor az amerikai röpködő daimón ionok „elhagyják” az embereket.
https://youtu.be/NreFI-yuNaM

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?