Kategóriák
Minden

Hány bűnbánó celeb kell elmondja?

…hogy szerinte a koronavírus hazugság, egy világméretű, lélekromboló propaganda, ahhoz, hogy néhányan elgondolkodjanak azon, hogy a koronavírus hazugság, egy világméretű, lélekromboló propaganda?

És mi lesz, ha egyetlen celeb sem hívja fel a figyelmet erre? Mi lesz, ha nem is az a celebek dolga, hogy megmutassák az igazságot bármiről, hanem sokkal inkább az, hogy eltereljék az emberek figyelmét az igazságról?

Marad az a verzió, hogy a koronavírusnak léteznie kell, mert a tévé szerint Tom Hanks is elkapta?
Marad az a verzió, hogy léteznie kell, mert az internetes hírek szerint rengetegen meghaltak benne?
Marad az a verzió, hogy léteznie kell, mert bűnügyi eljárást indítanak azok ellen, akik kételkednek benne?
Marad az a verzió, hogy léteznie kell, hisz minden híres ember azt állítja, hogy létezik?

Kérdés:
Ha 10 milliárd ember hisz egy hazugságban, a világ összes elnökét, miniszterelnökét, vallási vezetőjét és brit tudósát beleértve, igazsággá válik-e az, vagy továbbra is hazugság marad?

Avagy hányan hittek a feltámadásban mielőtt Jézus feltámadt? Nem sokan. Jóformán senki. Ennek ellenére Ő nem változtatta meg a véleményét a feltámadásról a többség kedvéért, hanem megmutatta, hogy az igazság legyőzi a hazugság következményét, a halált. És bátorsága, önként vállalt áldozata révén utána sokan feltámadtak a szellemi halálból.

A gondolkodás és a fohászkodás nem szégyen! Néha kényelmetlen, és kellemetlen, de hosszútávon igenis jó ízű gyümölcsöket terem. A gondolkodás és a fohászkodás lehetősége ajándék az Élet Szerzőjétől, Istentől.

AZ UTOLSÓ VÁLASZFAL ISTEN ÉS EMBER KÖZÖTT

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?