Minden

(F√©lig) Viccesen ūü§£

A k√©pen a k√∂vetkezŇĎk lehetnek: , sz√∂veg, amely √≠gy sz√≥l: ‚ÄěI'm not So what kind religious but .of spirits are I'm spiritual. you into? : THINGS I WANT TO SAY‚ÄĚK√∂zben r√°j√∂ttem, hogy mi az egyik legjobb m√≥dja annak, hogy az ember meg√ļssza, hogy becs√°b√≠ts√°k ŇĎt valami vall√°sos felekezetbe, szekt√°ba, vagy mozgalomba.

A legjobb m√≥dszer mindenek elŇĎtt √©s mindenek f√∂l√∂tt term√©szetesen az igazs√°g ismerete. Igaz ismeret hi√°ny√°ban kiv√©tel n√©lk√ľl mindenki v√©dtelen, √©s k√∂nnyen megt√∂rt√©nhet vele, hogy beszippantja egy vall√°sos mozgalom, amely √©lete v√©g√©ig haszn√°lni fogja az ŇĎ √©letidej√©t √©s √©letenergi√°j√°t.

A k√©rd√©s teh√°t az, hogy mik√©nt √≥vhatja meg az ember mag√°t √©s a szeretteit azokkal a kereszt√©ny √©s ezoterikus szervezŇĎd√©sekkel szemben, amelyek mint √©hes farkasok vad√°ssz√°k a t√©velygŇĎket, a vil√°g hazugs√°gai √°ltal megkeser√≠tett embereket.

Addig, am√≠g igazs√°gszeretete r√©v√©n az ember igaz ismeretre tesz szert, a k√∂vetkezŇĎ m√≥don v√©dheti meg mag√°t a b√°r√°nybŇĎrbe b√ļjt farkasokkal szemben.
Amikor j√∂nnek az √©desebbn√©l √©desebb ‚Äěszeress√ľk egym√°st gyerekek a szenteste alkalm√°b√≥l‚ÄĚ h√≠zelgŇĎ sz√∂vegekkel, hogy megh√≠vjanak egy h√≠res ember ‚Äěh√≠res elŇĎad√°s√°ra”, vagy valami m√°s, hirtelen j√≥s√°got hirdetŇĎ esem√©nyre, felteszed nekik a k√∂vetkezŇĎ k√©rd√©st. MILYEN SZEKTA EZ?
L√©gy b√°tor! Ne f√©lj megk√©rdezni tŇĎl√ľk, hogy milyen szekta ez. Ennyit igaz√°n megtehetsz magad√©rt √©s a szeretteid√©rt.

√Čs mivelhogy a katolikusokt√≥l elkezdve, a hit gy√ľliseken √©s a baptist√°kon kereszt√ľl eg√©sz a sz√©lsŇĎ buddhista √©s hindu felekezetekig egyik sem meri felv√°llalni, hogy egy emberek ir√°ny√≠totta szervezetet, azaz szekt√°t k√©pvisel, val√≥sz√≠nŇĪleg azt a v√°laszt fogod kapni, hogy az ŇĎ szervezet√ľk nem szekta.
√Čs amikor m√°r perceken kereszt√ľl azt bizony√≠tj√°k neked, hogy az ŇĎ szervezet√ľk nem szekta, csak annyit kell mondanod, hogy √©pp ez a baj, mert te val√≥j√°ban egy becs√ľletes szekt√°hoz szeretn√©l tartozni. Sakk √©s matt! Ezt meg√ļsztad, mert erre a v√°laszra sem a Jehova tan√ļi, sem a katolikus karizmatikusok, sem a hit gy√ľlekezetesek, sem a baptist√°k, sem a kommunist√°k, sem a terrorist√°k, sem a j√≥g√°sok, sem a jogisok, sem az √ļgynevezett magyar t√°ltosok mes√©it k√∂vetŇĎ emberek nem sz√°m√≠tanak.

Ily m√≥don, a J√≥isten titkos k√∂zbenj√°r√°s√°val (egy idŇĎre) tal√°n meg is √ļszod a spiritu√°lis szabads√°gveszt√©st, amelyet Eur√≥p√°ban legt√∂bbsz√∂r J√©zus nev√©t felhaszn√°lva n√©pszerŇĪs√≠t a legt√∂bb hatalmi piramis hierarchi√°ra √©p√ľlŇĎ vall√°sos bŇĪnszervezet.
A rossz h√≠r sz√°modra az, hogy ha tov√°bbra is megmaradsz a boldog tudatlans√°godban, elŇĎbb vagy ut√≥bb egy olyan aj√°nlattal fognak megkeresni, amelyet nyomor√ļs√°godban nem fogsz tudni visszautas√≠tani, mert fel fogj√°k k√≠n√°l sz√°modra az instant b√©k√©t. Ezen fel√ľl meg korl√°tlan hozz√°f√©r√©st biztos√≠tanak azokhoz az olcs√≥ √∂r√∂m√∂kh√∂z, amelyeken √©leted v√©g√©ig elveget√°lhatsz valamelyik kereszt√©ny gy√ľlekezetben, vagy m√°s spiritu√°lis, √∂nmegv√°lt√°st k√≠n√°l√≥, praktik√°ban.
Teh√°t mindenk√©pp hasznos (lenne) megismerned √©s megtartanod a mester besz√©deit mielŇĎtt meg√©rkeznek a soha vissza nem t√©rŇĎ √ļjabb lehetŇĎs√©ggel, egy kihagyhatatlan spiritu√°lis aj√°nlattal. Ez√ļttal egy sokkal √©desebbel, egy sokkal szenz√°ci√≥sabbal, egy sokkal h√≠zelgŇĎbbel, amelyet m√°r nem fogsz tudni visszautas√≠tani.

Keresd az igazs√°got, √©s l√©gy r√©sen, pajt√°s, mert nem vagy √©pp olyan okos √©s intelligens, mint gondoln√°d. Ha hiszed, ha nem, a t√°rsadalmi programoz√°snak k√∂sz√∂nhetŇĎen a legt√∂bb ember t√ļlbecs√ľli a saj√°t intelligenci√°j√°t. Nagy val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel te is. Ha ez megnyugtat, el√°rulom, hogy √©n is ezt tettem, mielŇĎtt Isten kegyelme felnyitotta a szememet a val√≥s helyzetemre. √Čs mivelhogy nincs benn√ľnk el√©g al√°zat az Ňź “terv√©vel” szemben, √©s t√ļlbecs√ľlj√ľk a saj√°t intelligenci√°nkat, k√∂nnyen √°ldozat√°ul es√ľnk ezeknek a l√©lekgyilkos mozgalmaknak, elhitet√©seknek.

A mester ezt mondta:
“Ha ti megmaradtok az √ČN BESZ√ČDEMBEN, bizonynyal az √©n tan√≠tv√°nyaim vagytok;
√Čs megismeritek az igazs√°got, √©s az igazs√°g szabadokk√° tesz titeket.” (Jn 8,32)

Hangs√ļlyozand√≥, hogy az Ňź BESZ√ČD√ČBEN, tan√≠t√°s√°ban! Teh√°t nem a gy√ľlekezetekben, nem a templomokban, nem a spiri tanfolyamokon, nem a medit√°ci√≥kban, nem a kereszt√©ny rock koncerteken √©s fesztiv√°lokon, hanem az Ňź besz√©d√©ben fontos megmaradni ahhoz, hogy megismerj√ľk az igazs√°got, √©s szabadul√°st nyerj√ľnk √°ltala. Aki nem hiszi, j√°rjon ut√°na!

Feliratkoz√°s

Ha szeretn√©l √©rtes√≠t√©st kapni a leg√ļjabb bejegyz√©sekrŇĎl,
írd be a pontos e-mail címed a lenti dobozba,
√©s kattints a ‚ÄěFeliratkozom!‚ÄĚ sz√≥ra.

Egy kis t√ľrelmet k√©r√ľnk!

K√©r√ľnk, ellenŇĎrizd a postafi√≥kodat
és a spam (levélszemét) könyvtárat.