Kategóriák
Minden

Felhívás a médiában dolgozók számára – A VILÁGMÉDIA NEM MOND IGAZAT


EZ EGY NAGYON FONTOS FELHÍVÁS.
Ezért arra kérek mindenkit, hogy lehetőleg másolja ki a szöveget, és úgy ossza meg a facebookon, e-mailben és más felületeken. Ekképp ha netán letiltják a blogomat, a facebookomat, vagy a youtubeomat, az üzenet nem fog elveszni.
Isten bőséges áldása legyen mindenkin, aki ezt a fontos üzenetet kimásolja, vagy letölti, és megmutatja embertársainak.


LETÖLTHETŐ FELHÍVÁS:

Pdf:
Videó:
Audió:

 

!FELHÍVÁS

A MÉDIÁBAN DOLGOZÓK

SZÁMÁRA!

A VILÁGMÉDIA

NEM MOND IGAZAT!

Ebben a válságos időben mélységesen együttérzek veletek. Meg vagyok győződve arról, hogy sokan óriási harcot vívtok a szívetek legmélyén, amely a munkahelyeteken vállalt kötelességtudatotok és a lelkiismeretetek között zajlik.

Megkérlek szépen, ne vegyétek kioktatásnak az alábbi sorokat, hisz gyarló ember vagyok, és nincs jogom senkit sem kioktatni, rendre utasítani. Még a világ legbutább emberét sem! Egyszerűen csak elmondom, amit a lelkiismeretemen keresztül diktál nekem az Élet Szerzője. Kérlek, fogadjátok olyan alázattal és szeretettel, amilyen alázattal és szeretettel szólok most hozzátok!

Sajnos a hazugságnak, a tömeges manipulációnak és a félrevezetésnek meg kell történnie. Jézus maga mondta, hogy szükséges, hogy ebben a világban legyenek megbotránkozások (félrevezetés, kísértés, hazugság stb). Tehát azt, ami történik a világmédia közreműködésével, nem kerülhetjük el.

Viszont Ő ezt is hozzáfűzte. „…de jaj annak az embernek, aki által a botránkozás, (félrevezetés) megtörténik.

Emlékezzünk, hogy az árulásnak is meg kellett történnie, és ezt Ő tudta. De azt mondta, hogy aki által az meg fog történni, annak jobb lett volna, ha meg sem születik.

Tisztelettel megkérek minden kedves újságírót, bemondót, riportert, bloggert, vallási, illetve politikai vezető pozícióban lévő személyt, hogy ezekben a nehéz időkben nagyon figyeljen oda a lelkiismeretére, mert az minden egyes személynek jelez, és jelezni fog a jövőben is, ha nem hallgattatja el azt pénzzel, vagy más földi fizetséggel. Emlékeztetni fogja gazdáját arra, hogy a központosított világmédia hazugságai helyett az életet válassza.

Ne adja el a lelkét a pénzért, a népszerűségért, a lájkokért, az emberek dicséretéért, a hatalmi pozícióért, mert a lélek a legdrágább kincs. Ne vegyen részt ebben a világméretű propagandában, az emberek félrevezetésében.

Azt mondja a mester, hogy mit ér az embernek, hogy az egész világot megnyeri is, ha a lelkét, lelkiismeretét elveszíti.

Mivel eddigi életem során rengeteget tévedtem, megtanultam, hogy borzasztóan nehéz ellenállni a kísértésnek, a pénz, a hírnév, a népszerűség, az elismertség csábításának, de kétezer éve megmutatta valaki, hogy a Mindenható segítségével minden lehetséges.

Könyörögve kérlek benneteket, ne adjátok el a lelketek, mert az utolsó napon semmi más nem lesz az embernek, csak a meztelen lelke, amely a hazugság által megfertőzve, vagy az igazság által megtisztulva fog távozni ebből a világból. Az mondatott a keresztény világ számára, hogy ne attól féljen, aki a testet megöli, de a lelket meg nem ölheti, hanem inkább attól, aki a testtel együtt a lelket is tönkre teheti.

Fontos tudni, hogy az elkövetkezendő években mindenki választásra fog kényszerülni. És döntenie kell a test és a lélek között. Mint tudjuk, a testet előbb vagy utóbb mindenki elveszíti, de egyáltalán nem mindegy, hogyan veszíti el. Félelemben, a világ hazugságaival kompromisszumot kötve, gyűlölködésben, szeretet nélküliségben, rettegésben, vagy pedig igazságban, félelem nélkül, szeretetben, lelki békével és nyugalommal szívében.
Az Élő Isten bőséges áldását kívánom az életedre, hogy tudjál helyesen dönteni, és az elbukott emberi rendszerek helyett az életet szolgálni, amíg még van rá lehetőség,
MERT MOST MÉG VAN RÁ LEHETŐSÉG,
MERT MOST MÉG LEHET AZ IGAZSÁG
ÉS AZ ÉLET MELLETT DÖNTENI!
HOLNAP MÁR NEM BIZTOS.

!!!EZ AZ ÜZENET MÁSOLHATÓ, ÉS SZABADON TERJESZTHETŐ A SZERZŐ NEVÉNEK MEGJELÖLÉS NÉLKÜL IS.
KÖZVETLEN MEGOSZTÁS HELYETT INKÁBB MÁSOLJÁTOK, ÉS ÚGY OSSZÁTOK, MERT NEM TUDHATJUK, MIKOR TILTJÁK LE A FACEBOOKOMAT!!!

INGYEN KAPTÁTOK, INGYEN ADJÁTOK!”

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?