Minden

Ezzel még tartozom

Feliratkozás

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről,
írd be a pontos e-mail címed a lenti dobozba,
és kattints a „Feliratkozom!” szóra.

Egy kis türelmet kérünk!

Kérünk, ellenőrizd a postafiókodat
és a spam (levélszemét) könyvtárat.

3 thoughts on “Ezzel még tartozom

 1. Ki fogja megmosni a lábad? De menj, ha a Lélek indít, biztos tanítani akar neked ez által valamit, hogy még közelebb kerülj az igazsághoz.
  Ha akarsz gondolkodj el azon, hogy a Megváltó miért kettesével küldte ki az Apostolokat.
  Mennék én is veled, mert ez a mondandóm megítél engem, de én még kicsi vagyok sajnos.

  Mt19,29 És a ki elhagyta házait, vagy fitestvéreit, vagy nőtestvéreit, vagy atyját, vagy anyját, vagy feleségét, vagy gyermekeit, vagy szántóföldjeit az én nevemért, mindaz száz annyit vészen, és örökség szerint nyer örök életet.
  Mt19,30 Sok elsők pedig lesznek utolsók, és sok utolsók elsők.

  Azért remélem az állapotod félöli őszinteségeddel továbbra is világosság, útjelző leszel még időnként.

  1. Szia!
   Valószínűleg továbbra is az fogja megmosni a lábam, aki eddigi utamon végigvezetett, és aki mindig kirendelte a megfelelő személyt a segítésre, a szembesülésre és a vigasztalásra egyaránt. Feltételezem, te sem gondolod, hogy a lábmosásra a facebook tengere a legalkalmasabb, ahol személytelenül a legtöbb ember megbújik egy profilkép és egy néhány biblia idézet mögé.
   Oda jutottam, hogy számomra néhány személyes, néha teljesen spontánul kialakuló, élő kapcsolat körülbelül ezerszer többet ér, mindenféle világhálós lábmosásnál. 🙂

 2. Szia

  A lábmosásra a Facebook nem igazán alkalmas. Egy kis pislákoló fény bemutatására talán, de mindazért felesleges sok időt ölni bele, főleg ha már rabságnak érzed és korlátozza a Lélek munkáját. Egyet értek veled a fentiekben írottakba. Örülök, hogy az Atya felé a bizalmad ilyen nagy. Hisz elég neked, nekünk, ha Ő tökéletes. Ha ez erőt ad az utadon, hogy van értelme amit csinálsz, akkor én meg ezzel tartozom neked: A te őszinteséged magaddal, másokkal szemben újra megmutatták azt az utat amiről jó pár éve letértem. Működik az Atya kegyelme rajtad keresztül is!

  A kérdésem lehet nem jól tettem fel. Igazán arra akartam rákérdezni, hogy van-e, lesz-e aki megmossa. Persze ezt már fent megválaszoltad 🙂
  A kérdésem nem a Facebookon tartás felé irányult, csupán testvéri érdeklődés. Mennék veled, de nekem még itt van dolgom. A testvérem és a feleségem rám bízta az Atya.

Hozzászólás küldése:

%d blogger ezt szereti: