Kategóriák
Minden

EZ A GLOBÁLIS KORONA-BEETETÉS KICSIT OLYAN LETT, MINT A KORAI MAGÖMLÉS.

Nem épp az sült ki belőle, mint amire a tervezők számítottak.
Túl korai volt a részükről azt gondolni, hogy vezényszóra fog rettegni az egész világ egy kínai terméktől, egy képzeletbeli vírustól.
Túl korai volt azt hinni, hogy néhány agymosott, hatalom által megvásárolt, fehér köpenyes doktor-professzor, a lelkét áruba bocsátó politikai megvezető, közösségi elöljáró bejelentéseinek köszönhetően hirtelen mindenki megbetegszik félelmében.
Túl korai volt azt remélni, hogy senki sem fogja meglátni, milyen alattomos dolgok elrejtésére lett létrehozva ez a globális, a média által gerjesztett tömeghisztéria.
Tudatlanok vagyunk, becsapottak és félrevezetettek, mint a pásztor nélküli juhok, de hála Istennek még nem vagyunk teljesen reménytelenek!
Sajnos, ha nem térünk észhez, fennáll a veszélye annak, hogy bekövetkezik, amit az új világ tervezői remélnek, de egyelőre hála van a szívemben, hogy nem mindenki hajlandó bekajálni ezt a korona maszlagot.

Minden elismerésem azon „civileknek” és elöljáróknak, akiknek volt, és még mindig van bátorságuk seggbe rúgni a politikai, vallási és „tudományos” tekintélyek felkiáltójeleit, hogy kérdőjelek legyen azokból.
Minden elismerésem azoknak, akik használják az istenadta józan gondolkodásukat ezekben a nehéz időkben, hogy a hazugságból származó félelem helyett az igazság szülte békesség és világosság legyen úrrá az életükön.

Felhívom a vezető pozícióban lévő embertársaim figyelmét, hogy még nekik sem késő irányt váltani. Él az Isten, és örömmel ad mindenkinek gyógyírt a szemeire, hogy azáltal megláthassa a valóságot. Még nem késő megvezetettből, megvezetőből élet- és emberbarát személlyé válni. Viszont aki ismételten figyelmen kívül hagyja a sors jelzéseit, a hatalmat, a kényelmet és az anyagi jólétet választva, annak tudnia kell, hogy saját családja és embertársai életével játszik.

Nem szégyellem nyilvánosan is bevallani, hogy eddigi életem során rengeteg csapdába beleestem én magam is. Egy időben én is hittem a politikai és a vallási monyepulátoroknak, és tiszteltem az áltudományos tekintélyek nagydobra vert közleményeit. Bizony én sem voltam, és most sem vagyok tévedhetetlen.
Ekképp abban, amim van, csak annyi az én érdemem, hogy beláttam ezt. Beismertem, hogy nem jó nekem folyton embereket, emberi mozgalmakat követni. Van egy olyan mondás, hogy aki a tömeget követi, egész életében nem lát mást, mint embertársai fenekét. Meggyőződésem, hogy az Élet Szerzője nem azért hozta létre az életet a Földön, hogy ezt cselekedjük, hanem azért, hogy megismerve az élet rendjét, örömünket leljük abban.
A sok emberi visszhangot félretéve, kérdéseket kezdtem feltenni magamnak és Istenemnek, mert kívántam a hiábavaló emberi okosságok helyett az örökkévaló igazságot megismerni. Ekképp meggyőződést nyertem afelől, hogy aki keres, az tényleg talál; aki zörget, annak tényleg megnyitják az ajtót; aki keresi az igazságot, az tényleg megtalálja azt; és az igazság megismerése, annak megcselekvése tényleg szabadságot és lelki békét ad az embernek.

Kérlek, óvakodjatok a politikusok, a fehér köpenyes „brit tudósok”, a média- és vallásipari szakemberek kovászától! Óvakodjatok mindenkitől, aki az emberektől szerzett tekintélyére hivatkozva próbál elhitetni veletek valamit.
Az igazság él, és kijelenti magát mindenkinek, aki vágyik megismerni azt. Keressétek, éhezzétek és cselekedjétek az igazságot, hogy visszaszerezhessétek istenadta jogos örökségeteket, a szabadságot!

Féltő szer-etet-vel,
egy sorstársatok

[mailerlite_form form_id=1]

 

Vélemény, hozzászólás?