Kategóriák
Minden

Az élők a halottak napján

AZ ÉLŐK A HALOTTAK NAPJÁN IS
AZ ÉLET DOLGAIVAL FOGLALKOZNAK…

… és azokra a személyekre “szent”élik idejüket, akikben még nem aludt ki teljesen az élet reménye.

“Monda pedig másnak: Kövess engem. Az pedig monda: Uram, engedd meg nékem, hogy előbb elmenjek és eltemessem az én atyámat.
Monda pedig néki Jézus: Hadd temessék el a halottak az ő halottaikat: te pedig elmenvén, hirdesd az Isten országát.”

A mester vajon miért adta azt a választ, hogy hadd temessék el a halottak az ő halottaikat?

Lehetséges, hogy arra gondolt, hogy van valami, ami sokkal fontosabb számodra, mint atyád eltemetése.
Figyelj! Én most nem a halálról, hanem az (örök)élet dolgairól beszélek neked, és te nem minden nap találkozol olyan személlyel, aki megtanítja neked, hogyan lehet benned is élő vizek forrása mások “feltámadására”. Most megadatott neked a lehetőség, hogy megismerd az élet valódi fogalmát, és igaz békességed legyen általa.

Ne törődj a halottakkal, mert nekik már úgy is annyi. Nekik is volt bőven alkalmuk, amíg éltek, hogy megkeressék az élő vizek forrását, ami számodra MOST ingyen fel lett kínálva.

Hadd temessék el a (szellemileg) halottak az ő halottaikat (fizikailag). Akik szellemileg halottak, és nem is vágyakoznak az élet ismeretére, azok majd eltemetik a te atyádat is. És temetés közben talán szembesülnek az általuk választott élet hiábavalóságával és hazugságával.m

Te jöjj, ismerd meg az életet, Isten tökéletes elképzelését, és tegyél te is bizonyságot róla, hogy akik most még szellemileg halottak, megelevenedjenek, feltámadjanak, új életet lássanak!

Drága embertárs! Ha ezt olvastad, te (ismételten) válaszúthoz érkeztél, mert e sorok révén te is készhez kaptad a meghívót, hogy megismerd az élet tökéletes tervét, és beléphess annak birodalmába.
Dönthetsz ma úgy is, hogy kimész a temetőbe, hogy el ne maradj a tömegtől, de dönthetsz úgy is, hogy életedben először azt mondod, hogy elég volt, nem megyek! Elindulsz e hívó szóra az élet irányába, és nem nézel hátra!
Bárhogy döntenél, ne felejtsd el, hogy kettőezertizennyolc november elsején kaptál egy meghívót és egy útjelzőt az örök életre, amelyet te akkor elfogadtál… vagy figyelmen kívül hagytál, és elutasítottál.
Ezt a meghívót te most egy gyarló ember révén kapod, de nem ő a feladója. Ezért ne hozzá fordulj, hanem ahhoz, aki kétezer évvel ezelőtt feláldozta fizikai életét, hogy neked igaz életed legyen az Ő országában.
Amíg a többiek a halottjaikkal, halottjaik emlékével lesznek, neked lesz időd megkérdezni az Élőt, azt, aki legyőzte a halált, az életről, hogy te is igazi életet nyerj általa. Olvasd az evangéliumot, és kérd a Mindenhatót, hogy nyissa meg az értelmedet, hogy megelevenedjenek annak sorai számodra.
Ha hálával fogadod ezt a meghívót, és úgy érzed, hogy elég volt a halottak ünnepléséből, indulj el, és ne nézz hátra, mert mögötted a népek tengerének hullámai továbbra is a halált fogják dicsőíteni. Ordítani fognak feléd, és megkérdik tőled, hogyan merészeled elutasítani a népek tengerének törvényét, a tenger ünnepét. És ha sokáig fordítod a figyelmed ezekre a hullámokra, elragadnak és visszahúznak a mélybe, a tenger fenekére, ahová ez a meghívó talán már nem fog eljutni, vagy ahol te már teljesen képtelen leszel meghallani.
Isten adjon őszinte bizodalmat és bátorságot neked, hogy el tudd utasítani a halál ünnepét, és el tudj indulni az élet keskeny ösvényén, amelyet az Úr, Jézus Krisztus készített az igazságot éhezők számára!

[mailerlite_form form_id=1]

AZ ÖSSZES EDDIG MEGJELENT KIÁLTÓ SZÓ HANGANYAGA
MEGHALLGATHATÓ, ÉS LETÖLTHETŐ ITT

Vélemény, hozzászólás?