Kategóriák
Minden

ELHALASZTÁS=MEGHALASZTÁS=MEGÖLÉS=MEGGYILKOLÁS

Tehát ha az ember olyan dolgokat akar megcselekedni, amiket előzőleg elhalasztott, valójában a halott dolgokat próbálja feltámasztani, életre kelteni. Ekképp az Ő életét, élete idejét és erejét állandóan elfordítja arról, ami élŐ, és folyamatosan belepumpálja abba, ami már meghalt.
Mindenki ezt teszi, aki tervek, programok és a naptár szerint éli az életét.
Ez gyakorlatilag nem más, mint az öregedésnek, a betegedésnek és a halálnak a vallások által előírt, jól bevált sátáni receptje.

Ezt a receptet követve az ember miközben a halott (elmúlt) dolgokba beleöli az életét, azt, ami élŐ, folyamatosan elhalasztja, meghalasztja, megöli.
Ekképp kerül be az idő rabságába, a végtelen ismétlődések mókuskerekébe, poklába.

Ha megértettük, hogy mikképp kerültünk be az idő rabságába, feltevődik a kérdés, hogy hogyan szabadulhatunk meg onnan.
Ha az elhalasztás nem más, mint az élŐ dolgok, gondolatok, megsemmisítése, meghalasztása, amit tehetünk, az, hogy azt, ami már el és meg van halasztva, elengedjük, megragadjuk az élet hívó szavát, és nem nézünk hátra. És csak azzal foglalkozunk, ami élŐ, és élni akar, hogy aki ránéz, megkívánja azt, és életet merítsen belőle.

„Nem rejtethetik el a hegyen épített város!
Gyertyát sem azért gyújtanak, hogy a véka alá, hanem hogy a gyertyatartóba tegyék és fényljék mindazoknak, a kik a házban vannak.”

[mailerlite_form form_id=1]
https://www.facebook.com/egykialtoszo/videos/684917105314074/?t=0

Vélemény, hozzászólás?