Kategóriák
Minden

DISZNÓK ÉS GYÖNGYÖK

Senkit sem menthetsz meg, akit az Úristen nem akar megmenteni. Na de miért ne akarna a Mindenható valakit megmenteni? Mert nincs benne egy parányi igazságszeretet sem. (Jn 6:44)
Vakbuzgóságodnak köszönhetően még az is megtörténhet, hogy egy nap azon kapod magad, hogy értékes időt és sok-sok energiát vesztegettél valakire, akinek esze ágában sem volt egy lépést megtenni Isten felé annak érdekében, hogy Ő megtehessen száz lépést feléje.
Az értékes eledelt azoknak add, akik igazán éhesek, örömmel és hálával fogadják azt. Különben egy napon azzal szembesülsz, hogy disznók elé szórtad az értékes gyöngyöket, ezáltal elfordulva azon személyektől, akik igazán örültek volna azoknak.
Hogy mi, vagy ki a disznó ebben az értelemben? Azok az emberek, akikben nagyon kevés, vagy egyáltalán nincs igazságszeretet, de annál nagyobb az étvágy a moslékra, ami a világ hálóján, a közösségi médiában, a hírportálokon és a vallásipari termékeken keresztül jut be az ő elméjükbe, szívükbe.
Ha őszinte akarok lenni magamhoz, elsősorban azt kell belátnom, hogy a legnagyobb disznó én vagyok, épp azáltal, hogy sokszor nem tudok különbséget tenni az igazságot éhezők és az időrabló energiavámpírok között, akik mint villámhárító, vezetik bele az életerőmet és időmet a földbe, a sheolba.
Bízom abban, hogy él az Isten, és megtanít engem, nyomorultat, különbséget tenni a disznó természetű emberek és azon gyermekek között, akik ujjongva örülnek az ajándékba kapott gyöngyöknek.
Ezt a felismerést bajtársaim és útitársaim tanulságára osztom meg, mert meggyőződésemmé vált, hogy a világhálón nagyon könnyen be lehet esni abba a csapdába, hogy az istenadta jóindulatából és időből tudatlanul disznókat kezd hizlalni az ember.
Naivitásom és jóhiszeműségem révén tőlem nagyon sok időt elraboltak azon személyek, akiket sosem érdekelt az igazság, és akik nagyon is beérik azzal a szellemi eledellel, amit a világ urának hálója kínál számukra a fészbukon, a gugelen, a különböző politikai, áltudományos és vallásipari hírportálokon keresztül.
Félreértés ne essék!
Senkit sem kárhoztatok, hisz meggyőződésem, hogy könnyen válhat a disznóból gyermek, amint megjelenik az első valódi kérdőjel és az igazság megismerésének őszinte vágya az ő szívében. Viszont amíg ez meg nem történik, engedni kell, hogy lakomázzon a moslékból, rosszabb esetben, mint kutya, visszamenjen az ő hányásához, és azt is megegye.
Ezt a kiírást azért tartottam fontosnak megosztani, mert azon kaptam magam, hogy az igazságot nem éhezők gyöngyökkel való etetése bekeményítheti az embert, disznóvá téve őt is.
„Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket.”

HA NEM MEGY, KLIKK IDE: https://ok.ru/video/1658651287134

[mailerlite_form form_id=1]