Kategóriák
Minden

Csináld azt, amit akarsz!

Ha nem hiszel Istenben, és nem ismered őt, csináld azt, amit akarsz! Menj a saját fejed után, és csináld azt, amit akarsz!
Viszont amikor beérik a döntésed gyümölcse, emlékezz arra, hogy te azt csináltad, amit akartál, és nem azt, amit Isten akart. Amit Isten akart, még csak meg sem ismerted, mert a világ elhitette veled, hogy te képes vagy megoldani a saját problémáidat. Ekképp önzővé, önteltté, önigazulttá váltál. Önön fejed után vetted az irányt.

A saját akaratod, saját döntéseit következményeit, kérlek, majd ne fogd Istenre. Ne mondd majd, hogy Isten b….a meg, ne káromold Őt, hisz Ő már akkor is felkínálta, hogy segít neked, amikor te még a saját fejed után mentél, a saját kívánságaid szerint cselekedtél. Ő akkor is készen állt arra, hogy megmutassa neked a helyes irányt, amikor te azt gondoltad, hogy nincs szükséged Rá, mert te elég intelligens vagy ahhoz, hogy rendbe tedd a saját életedet.
Azzal, hogy káromlod Őt, aki már akkor is segített volna, amikor te meghoztad az első rossz döntést, saját magad alatt fűrészeled az ágat. Miért? Azért, mert aki gyűlöli azt, akitől megtudhatná az élet útját, tudatlanul ugyan, de a halál felé veszi az irányt.

Amikor a saját döntéseid és a saját akaratod együttes erővel meghozzák számodra a keserű gyümölcsöt, kérlek, emlékezz arra, hogy te azt csináltad, amit akartál, és nem azt, amit Isten mondhatott volna neked, ha hittél volna benne, ha megismerted volna Őt.
Ha a saját akaratod következtében beköszöntő nyomorúságodban az Ő káromlása helyett megalázod magad, és hozzá kiáltasz, megmenekülhetsz.
Ekképp talán még mindig lesz egy esélyed, talán egy utolsó esélyed az életre.
Az utolsó esélyed pedig nem egy vallás, nem egy szervezet, nem egy szekta, nem egy jó barát, nem egy mozgalom, nem egy légezés vagy meditációs technika. A te utolsó esélyed Isten tökéletes kijelentése, Krisztus. Az Ő tanítása, az Ő szeretete, az Ő áldozata, és az Ő feltámadásának ereje, amelyet megismerhetsz a négy evangélium segítségével. Máté, Márk, Lukács, János.

http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=43&c=1&v=1&vs=1

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?