Kategóriák
Minden

Azért tagadjuk Isten létezését, mert szabadságra vágyunk

Elhitették velünk, hogy az Ő törvényei nélkül végre azt csinálhatunk, amit akarunk, és szabadok leszünk.
Azt már kevesen tudják, hogy az az akarat, amit az ember sajátjának hisz, kívülről lett beleprogramozva az ő elméjébe. Így, amikor az ember azt csinálja, amit akar, valójában azt a programot futtatja, amivel megfertőzte őt a társadalom. A legjobb példa erre a túlzottan felfokozott testi vágy, amelyet titkos fátyolba borítva, a pornóipar csempészet be az emberek elméjébe.

Elhittük azt is, hogy az Ő törvényei miatt van békétlenség a mi életünkben, és ha végre azt csinálhatjuk, amit akarunk, jobban fogjuk érezni magunkat.

Tehát azért tagadjuk Isten létezését, hogy kibújjunk az Ő hatalma, autoritása és törvényei alól.
Viszont, amit nem tudunk, és folyton figyelmen kívül hagyunk, az, hogy az Ő hatalma, az Ő törvényei, valójában az élet törvényei. Ha ki akarunk bújni az Ő autoritása alól, automatikusan a Halál autoritása alá kerülünk. Ekképp a hamis szabadságot üldözve emberek milliói esnek bele a feneketlen szakadékba.

Elhiheted, hogy amikor elindult a világ által kínált szabadság útján, senki sem tudta, hogy az út végén, egy gyógyíthatatlan betegség, egy végzetes tragédia, rosszabb esetben az öngyilkosság várja őt.

Kérlek, ne feledd! Az evangélium nem kötelesség, hanem lehetőség azok számára, akik be tudják ismerni Isten és ember előtt, hogy meg vannak tévesztve, és saját erejükből képtelenek megszabadulni a hazugság, és az önáltatás béklyóitól.
Ha te is be tudod ezt látni, szinte teljesen biztos, hogy meg fogod érteni Jézus beszédét, az evangéliumot, és valódi békességet, igazi szabadságot nyersz általa.

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?