Kategóriák
Minden

AZ Ő SZAMARA NEM VOLT GOLYÓÁLLÓ

A PÁPA A VILÁG SZELLEMISÉGÉT, A TÖMEGSZELLEMET, AVAGY A SZÉLES UTAT KÉPVISELI. ÉS AKI SZERETI EZT A MULANDÓ VILÁGOT, A PÁPÁT KÖVETI, MÉG AKKOR IS, HA NEM VALLÁSOS.
…MERT CSUPÁN EZ A KÉT SZELLEMISÉG LÉTEZIK A VILÁGBAN. AZ EGYIKEN ZSÁKRUHA, A MÁSIK OLYAN JELMEZT ÖLT MAGÁRA, AMILYENT A TESTI SZEMEID LÁTNI SZERETNÉNEK.
VIGYÁZZ, MERT MEG VAGY TÉVESZTVE!
Sajnos, azok közül, akik beoltatták magukat, hogy láthassák a pápát, talán már senki sem menekül meg. De nem azért, mert Isten nem tudna nekik megbocsátani, hanem azért, mert túl sokat fektettek már a hazugságba, és már szinte lehetetlen, hogy belássák, tévedtek.
Két lator volt a kereszten. Az egyik belátta, hogy egész életével a hazugságot szolgálta. Őszintén, megtört szívvel fohászkodott, és megmenekült. A másik pedig pökhendi volt, és gúnyolta Jézust.
Azok után, hogy láttad a pápát, vajon még van benned annyi alázat és szelídség, hogy Istent megkérdezd arról, hogy kit szolgál a pápa. És ha megkérdezed, vajon meg fogod hallani a választ?
„Monda nékik Jézus: Ha vakok volnátok, nem volna bűnötök; ámde azt mondjátok, hogy látunk: azért a ti bűnötök megmarad. Jn 9,41”
[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”preset” start_track_id=””]