Kategóriák
Minden

Az igazság mindig felszínre tör, mihelyst megszűnik a hazugság

AZ IGAZSÁG HALHATATLAN, ÖRÖKKÉVALÓ.
Ez azt jelenti, hogy az igazságot csak ideig-óráig lehet elrejteni a hazugság szisztematikus ismétlésével, mantrázásával. Ekképp amint megszűnik a hazugság, rögtön felszínre kerül az igazság. Városunkban a kommunista betonból és az aszfaltból fák nőttek ki. A mesterségesen létrehozott mű-alkotás réseibe bekerült az igazság, avagy az élet magva, és széttörte az emberi kéz alkotta betont és aszfaltot.
Az igazság az Örökkévaló forrásból táplálkozik. Ekképp nem halhat meg soha; ő maga is örökkévaló. Mindenki, aki igaz, örökkön él, azaz örökkévaló.
Minden, amit emberi kéz alkotott, az igazságtól önkényesen eltulajdonított erőforrásból származik, hisz erő csak abban van, ami él, és élete csak annak van, ami igaz. Ezért az ember alkotása csak addig maradhat életben, amíg a hazugság és a tolvajlás tart.

A technika MULANDÓ vívmányait az Istentől ellopott energiából hoztuk létre. Bármilyen furcsán hangzik, elmondható, hogy a háborúkat és a tömegmészárlásokat is a Mindenható örök forrásából önkényesen eltulajdonított energiát felhasználva vitte véghez az emberiség.
Az élet, és az életenergia nem származhat máshonnan, mint annak Szerzőjétől, Istentől. A Kérdés csupán az, hogy te, szabad akarattal rendelkező emberi lény, az életre, vagy az élettelen, ideig-óráig tartó dolgokra irányítod azt.
Ezen döntéseden múlik, vagy újul meg a te életed örökkön-örökké.
Arról, hogy miképp fordíthatja az ember ezt az erőt az életre, nem szükséges, hogy beszéljek, mert a tökéletes választ már előttem megadta valaki. Ő azt állította magról, hogy én vagyok az út, az igazság és az élet, és senki sem ismerheti meg az örök életet, csak énáltalam. Ezen felül az életével és az önként vállalt halálával, majd a feltámadásával is bizonyságot tett arról, hogy amit mondott, igaz.
Ezen gyarló szavak révén is azt üzeni mindenkinek, hogy aki megismeri, és megtartja az Ő beszédét, ha meghal is, élni fog.
Akit érdekel, mit mondott Ő, megtalálhatja a négy evangéliumban, Máté, Márk, Lukács, János evangéliumában. Aki kellő alázattal és a megismerés őszinte vágyával olvassa, meg is érti azt. És aki megérti, megcselekszi, ekképp meg is elevenedik, és élni fog általa.
Nos, mi a te döntésed? Tovább görgetsz LEFELÉ, vagy igaz eledelt veszel magadhoz, hogy legyőzd a hazugságot, a halált?

www.jelen.fm

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?