Kategóriák
Minden

AZ IGAZI BÁTORSÁG

Abból tudjuk, hogy Isten szól hozzánk, hogy, ha kérjük, megmutatja nekünk rejtett dolgainkat, hibáinkat, bűneinket, hazugságainkat, amelyek elválasztanak Tőle bennünket. Aki nem látja bűneit, ahhoz Isten nem szól. Aki nem kéri, hogy láthassa bűneit, tévedéseit, hazugságait, nem is fogja meglátni azokat. Aki nem fogja meglátni, nem is fog megszabadulni attól a faltól, ami elválasztja őt Istentől.
Az elbukott ember, a bátorságot az önszeretettel, az önreklámozással, az öndicsérettel, a kevélységgel, mások feletti hatalmaskodással azonosítja. Az igazi bátorság az, hogy őszintén tudod kérni ezt:
 
Vizsgálj meg, Istenem, mutasd meg mi van a szívemben! Tegyél próbára engem, és szembesíts gondolataimmal! Mutasd meg, hogy ártalmas úton járok-e, és vezess engem az örökkévalóság útján!
 
Az egyedüli mesterem mondja:
Keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyitják az ajtót. Kérjetek, és ad nektek az Úristen.
Boldog mindenki, aki éhezi, és szomjazza az igazságot, mert meg fogja találni azt, és szabaddá fog válni azáltal!
P.S. A videókat nem teszem be külön bejegyzésbe. Ha értesítést szeretnél kapni az új videókról, kérlek, iratkozz fel a youtube csatornára. YouTube
Ha a youtube fiókomat törölnék, itt foglak értesíteni arról, hogy hol lesznek elérhetők a legújabb videók.
A Krisztus szeretete és a feltámadás ereje legyen veled mindenkor! 🙂 Ehhez vágyakozz arra, hogy az Ő beszéde lakozzon benned gazdagon! 🙂

[mailerlite_form form_id=1]