Minden

Az én orvosom az én Teremtőm – Bátorítás mindenkinek

Olyan időket élünk, amikor talán még a legerősebbeknek és a legbátrabbaknak is elkel egy kis bátorítás! Fogadjátok, és osszátok szeretettel!

Feliratkozás

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről,
írd be a pontos e-mail címed a lenti dobozba,
és kattints a „Feliratkozom!” szóra.

Egy kis türelmet kérünk!

Kérünk, ellenőrizd a postafiókodat
és a spam (levélszemét) könyvtárat.

1 thought on “Az én orvosom az én Teremtőm – Bátorítás mindenkinek

  1. “Így szólt: “Ha hallgatsz Uradnak Istenednek szavára, és azt teszed, ami helyes az ő szemében, ha engedelmeskedsz parancsainak és követed minden utasítását, akkor nem sújtalak semmiféle betegséggel, amelyekkel az egyiptomiakat sújtottam. Én, az Úr, vagyok a te orvosod.” (Kivonulás 15: 26) A Kivonulás a Mózes 2. könyve. (Szent István Társulat Fordítás)
    26. És monda: Ha a te Uradnak Istenednek szavára hűségesen hallgatsz és azt cselekeszed, ami kedves az ő szemei előtt és figyelmezel az ő parancsolataira és megtartod minden rendelését: egyet sem bocsátok reád ama betegségek közül, amelyeket Égyiptomra bocsátottam, mert én vagyok az Úr, a te gyógyítód. (SZENT ÍRÁS – MAGYAR NYELVRE FORDÍTOTTA KÁROLI GÁSPÁR BUDAPEST, 2001
    El a zis. “Daca vei asculta cu luare aminte glasul Domnului, Dumnezeul tau, daca vei face ce este drept in ochii Lui, daca iti vei indrepta urchea spre poruncile Lui si daca vei tine toate legile Lui, nu te voi lovi cu nici una din bolile cu care am lovit pe egipteni, caci eu sint Domnul, care te vindeca.” (BIBLIA SAU SFINTA SCRIPTURA VECHIUL SI NOUL TESTAMENT GBV 1989, 1990)

    Több fordítást szeretek megnézni. Ezek állnak rendelkezésemre. A román fordítást, amikor a kezembe veszem, Bódis Miklós református papra gondolok, akit olyan helyre helyeztek, ahol nagy többségben románok élnek. Az összes iskoláit magyarul végezte, nagy kitartással, és Istenbe vetett bizalommal, kemény elhatározással, a Biblia román nyelvű fordításának az olvasásával megtanulta a román nyelvet, s sok román ajkú embert megnyert. Pap létére, elmondása szerint öngyilkossági kísérletet is tett, a Trabantjával behajtott egy kamion elé. Nem jött össze a karambol. Nagyon el volt keseredve, amiért román nyelvűek tengerébe helyezte a főnöke. Nagyon megbánta az öngyilkossági kísérletét, s a nagy odaadása meghozta a gyümölcsét. Ha az emberhez, a saját nyelvén szólnak, mit nem adna?! Az ott való emberek is felfigyeltek, hogy egy magyar pap az ők nyelvükön beszél. A leg-figyelemre-méltóbb dolog, hogy a bálvány-imádás ellen olyan egyértelműen kiáll, hogy még egy ilyennel nem találkoztam. Ő ezt értette meg, s nem is helytelenül. Kipellengérezi azokat a papokat, ott az ortodox vallásban, akik lovakat keresztelnek ötezer euróért, nagy zarándoklatokat tartanak szent Piroska sírjánál (sfinta Paraschiva) s még a Csíksomlyói búcsút is elítéli. Az embernek fenntartásai vannak, mert végül is ő is amúgy csak papnak tartja magát, egy egyház képviselőjének, de ezen túl ő megértett valamit. Az Isten helyett a Mammon imádóinak a leleplezését, a pénzhajhászok elítélését, az ingyen kaptátok, ingyen adjátok Krisztusi elvet is a maga módján gyakorlatba próbálja ültetni. A papok eltennék egy kanál vízben, amiért a bálványimádás ellen harsog/síkra száll, de valószínűleg, még nem jött el az ideje, a “órája” az ő kanál vízben való eltevésének. Hátszegen végzi a szolgálatát, azon kívül járja a Magyarországtól elcsatolt területeket is, jár missziózni a szlovák területekre, s Magyarországon is, most nem jut eszembe melyik városban, a polgármesterrel nagyon jó barátságot ápol, és minden évben egyházi fesztivált rendez a polgármester, amelyre meghívja Bódis Miklóst. A keresztelő János szavaival kezdi a beszédeit: “Térjetek meg, mert bétölt az idő”. Érdekes időket élünk, a vallások bábele uralkodik. A János evangélium 18. fejezetében leírt kérdésre próbálunk figyelni: “Az Úr Jézus, amikor második eljövetele alkalmából, megítélni jön a népeket, ítélet-hirdetésre jön, vajon talál-e hitet a Földön.
    A próféciákban szó van egy északi és egy déli királyról, amelyek között összecsapás történik. A régi nagy birodalmak idején is kialakult az emberi társadalomban ez az északi és déli király jelenség. Az északi király a tömb ateizmust jelképezi, a déli az eltorzult vallások tömbjét. Az ateizmust, az eltorzult vallások bábele hozta létre. Az ateisták azon a véleményen vannak, hogy nem lehet tűrni már ezt a sok hamisságot, ami a vallások zűrzavarából árad. Az ateizmusnak tömb jellege a francia forradalom óta van. Ha az elmúlt időkben összecsaptak, annak az elvnek az alapján is lehet számítani arra, hogy újra összemennek, az ateizmus keményen rá fog szólni, nem fogja míg a világ tűrni, a földhöz vágós játékokat, amelyek során lelkek milliói vesznek kárba. A történelem ismételi önmagát, amelyek régebb megtörténtek, újra meg fognak ismétlődni. Az ateizmus nem ismer erkölcsöt, fűt, fát igér, nagyokat mond, de erkölcsöt nem tud felkínálni. Úgy, hogy erkölcs nélkül az ateizmusnak is csőd az osztályrésze. Ezt láthattuk a rendszer változás alkalmával is. Azok pedig, akik eltökélték magukat az Úr Jézussal való személyes kapcsolat-tartással, hiszik, hogy a soron következő összecsapás, az Úr Jézusnak a Főpapi minőségben való és egyben királyi minőségben való megjelenésében fog kicsúcsosodni, annak az ígéretének megfelelően, amely szerint: “ha azok a napok meg nem rövidíttetnek, egy élő sem marad, a választottakért azonban megrövidíttetnek azok a napok. Választottakon itt természetesen, nem a göndör barkójú cionistákat kell érteni. Feltámasztja, ígérete szerint a halottak milliárdjait, köztük Kajafást is, aki a népet ellene hangolta, és közben-járt az Úr felfeszítéséért. A Kajafás szájából elhangzott egyrészt az az ők, a farizeusok érdekeit képviselő elv, amely szerint jobb, hogy egy vesszen el, mint az egész népet elveszíteni, másrészt pedig magára is vállalta a Krisztus kivégzését a “Vére rajtunk és a mi fiainkon” kijelentésével. Krisztus pedig megígérte Kajafásnak, a földön léte idejében lévő főpapnak, hogy meg fogja látni az Ember Fiát megjelenni a felhőkben, nagy hatalommal és dicsőséggel. Kajafás és akik hozzá társulnak, Napoleon, Sztálin Hitler és az ők támogatóik, azok vissza fognak dőlni. Ezek az események az ezután soron következők.

Hozzászólás küldése:

%d blogger ezt szereti: