Minden

Amit ma hitnek nevezünk, az maga a halál

A mai embernek egy hite van: Azt hiszi, hogy hisz.
A valódi hit krisztusi tettekben és cselekedetekben is megmutatkozik. Sokszor a magukat hívőnek nevezők vannak a legtávolabb attól, amiben Jézus hitt.
Azért vált menthetetlenné a világ, mert a mai kereszténység épp Jézus nevében távolodik attól az értéktől, amit Jézus mutatott meg az emberiség számára.

Mivel ezt ő előre látta, fel is hívta a figyelmünket arra, hogy a vallásos tömeget épp az ő nevét felhasználva fogják a szakadékba terelni. Ezért tartotta fontosnak kihangsúlyozni, hogy ne embereket kövessünk, hanem legyen személyes kapcsolatunk Istennel.
Ha a keresztényeknek lenne kapcsolatuk az Éket Szerzőjével, örömüket lelnék ebben a kapcsolatban. Ekképp nem lenne szükségük arra, hogy a politikai és a vallási vezetők kijelentéseit és felhívásait kövessék, azt terjesszék. És valóban ők lennének a világ világossága és az élet sója.
A feltámadás jelentése az, hogy az igazság él. Amennyiben az igazság él, nincs szükség arra, hogy ember embert kövessen, bálványozzon, istenítsen.

A mai világ azért van ott, ahol van, mert a legnépszerűbb világvallás, a kereszténység épp Jézus nevét használja arra, hogy az embereket benne tartsa a tekintélyelvűségben, a személyi kultuszban, amely továbbra is a császár piramisát építgeti Isten országa helyett.
Ekképp nem azt cselekszi, ami krisztusi, hanem azt, ami a krisztusival ellentétes, antikrisztusi.

Feliratkozás

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről,
írd be a pontos e-mail címed a lenti dobozba,
és kattints a „Feliratkozom!” szóra.

Egy kis türelmet kérünk!

Kérünk, ellenőrizd a postafiókodat
és a spam (levélszemét) könyvtárat.

!!FONTOS FELHÍVÁS!!

A CSORDASZELLEM PUSZTÍTÓBB MINDEN VÍRUSNÁL!
ÓVAKODJATOK ATTÓL! MENTSÉTEK, AMI MÉG MENTHETŐ!

A tömeg mindig is szerelmes volt a halálba, amit életnek hitt, amit életnek becézett…
Azok számára, akik az igazi életet választják, ezekben az időkben az a legnagyobb kihívás, hogy ne gyűlöljék a csordaszellemtől megrészegedett emberek gyülekezetét.

Az Isten szerelmére kérlek benneteket, ha van egy kis tiszteletetek az élet és annak Szerzője iránt, óvakodjatok a csordaszellemtől, keressétek, és cselekedjétek az igazságot, hogy örömötök legyen az életben.