Kategóriák
Minden

Amerika égni fog

Egyre többen kapnak álmokat és látásokat arról, hogy nemsokára óriási csapások jönnek Amerikára. Sokan zokogva mondják el álmaikat figyelmeztetve az amerikai népet, hogy mentsék, ami menthető.

Dumitru Duduman hatalmas kínokat és megpróbáltatásokat szenvedett el, mielőtt az ország elé állt, hogy figyelmeztesse a nemzetet.

Ebben a beszédében elmondja, milyen borzalmakon vitte őt keresztül Isten ahhoz, hogy úgy beszélhessen ezekről a dolgokról, mint akinek nincs semmi veszítenivalója.

Egy biztos, ha a Mindenható megengedi, hogy az Ő gyermeke olyan kínokat éljen át, mint Dumitru Duduman, azt okkal teszi, és mint ahogy a bizonyságban is hallhatjuk, aki az igazságért szenved, annak nem egyedül kell elhordoznia a fájdalmat, mert az Élet Szerzője adja az Ő erejét, az Ő jelenlétét neki. Jézus mondja, az Ő terhe könnyű, az Ő igája gyönyörűséges. És ha már nem kerülhetjük el a szenvedést, jobb az igazságért szenvedni, mint a hazugságok, a gyarlóság és a bűnök miatt. Bizony egyesek hatalmas árat fizettek azért, hogy mi hallhassuk az igazságot, és szabaddá váljunk általa.

Nem engedhetjük, hogy az ő szenvedésük hiábavaló legyen!

Mielőtt nekiláttam volna a magyar hang elkészítésének, könnyek között hallgattam újra ezt a kemény bizonyságot.
Legyen mindannyiunk lelki épülésére.
Ingyen kaptátok. Ingyen adjátok.
… mert valaki a legnagyobb árat fizette azért, hogy hallhassuk, és feltámadhassunk azáltal!

 

HA NEM MEGY, KLIKK IDE: https://ok.ru/video/1588564200030

[mailerlite_form form_id=1]