Kategóriák
Minden

A világdiktatúra kellős közepén (AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!)

A világdiktatúra kellős közepén, amikor vezényszóra fogtok cselekedni mindent, jusson eszetekbe, hogy haragudtatok azokra az emberekre, akik megpróbálták felhívni a figyelmeteket arra, hogy a média beeteti az embereket. Hazug, félelemkeltő információkkal megfertőzi az elméjüket és a szívüket. A segítőkészség köntösébe bújva szellemileg és lelkileg lebénítja őket. Biztonságot és békességet hirdet, miközben szellemi leépülést generál, aminek egyenes következménye a fizikai megbetegedés, a félelem, a gyűlölet, a halál és a lelki kárhozat.

Én senkire nem neheztelek, akik haragszanak rám, és akik gyűlölnek engem a szavaim miatt, mert tudom, hogy nem rosszindulattal teszik. Be vannak csapva, mint ahogy én is be voltam csapva, és szellemi vakságban éltem az életemet.
Isten bocsásson meg mindenkinek, aki a félelem által megfertőzve gyűlöli, és jelentgeti az embertársait, szomszédait és a barátait, mert nem tudják, mit cselekednek!

Azok számára, akiknek még nem vette el a józan gondolkodását, és nem fertőzte meg a szívét a média hazugsága, elmondom, hogy a megoldás mindig is a szemünk előtt volt, csak nem láttuk, mert mi a csillagok között kerestük, a filmekben és a vallásokban. Elméletileg a kereszténységnek az lenne a kötelessége, hogy megmutassa az igazságot a világnak, de eladta a lelkét, a pénznek és a hatalomnak. Elkanyarodott Jézus beszédétől. Az Ő tanítása helyett, vallási dogmát, szokásokat, hagyományokat hirdet Jézus és Isten nevében. Ezért a legtöbb ember azt hiszi, hogy jó úton halad, miközben a veszte felé rohan.
Jézusnak semmi köze sincs a mai kereszténységhez. Aki ezt nem hiszi, de van alázat, szelídség és igazságszomj az ő szívében, ha elolvassa Máté, Márk, Lukács és János evangéliumát, valamint a Jelenések könyvét, meg fogja érteni, miről szól a koronavírus, miről szólnak a vallások, miről szól ez a rendszer, és hogyan kaphat VALÓDI VÉDELMET az ember ezekben az időkben.
Féltő szeretettel kérlek, téged, aki ezt olvasod, hogy a karantént használd arra, hogy Istenhez fohászkodsz, hogy megismerhesd az igazságot és a szabadulás útját!
Kezd imával, és folytasd a János evangéliumával, és Isten meg fogja nyitni a szemeidet. Látni fogsz, és olyan békességet kapsz, amilyent még sosem tapasztaltál.
Az Úristen bőséges áldása legyen rajtad és kedves családodon az elkövetkezendő nehéz időben!

AKI EGYETÉRT, NYUGODTAN MÁSOLJA KI A SZÖVEGET, ÉS ÚGY OSSZA MEG ISMERŐSEI KÖRÉBEN, HOGY MINÉL TÖBBEN TUDJANAK ERRŐL.
JÉZUS AZT MONDTA, NE ATTÓL FÉLJÜNK, AKIK A TESTE MEGÖLIK, DE A LELKET MEG NEM ÖLHETIK, HANEM ATTÓL, AKI A TESTTEL EGYÜTT A LELKET IS MEGÖLHETI.

DRÁGA EMBERTÁRSAIM, A TESTÜNKET NEM MENTHETJÜK MEG SEM MASZKKAL, SEM OLTÁSSAL, SEM PÁNIKKAL, SEM JELENTGETÉSSEL, SEMMIVEL. DE A LELKÜNKNEK MÉG NEM KÉSŐ. ISTEN VÉGTELENÜL KÖNYÖRÜLETES AZOKHOZ, AKIK AZ IGAZSÁGOT ÉHEZIK, ÉS NEM KÖTNEK KOMPROMISSZUMOT A VILÁG HAZUGSÁGAIVAL! AZ IGAZSÁG FELTÁMADT, AZ IGAZSÁG ÉL!
HA AZ IGAZSÁG ÉL, MINDENKI ÉLNI FOG, AKI VÁGYIK ANNAK MEGISMERÉSÉRE ÉS MEGCSELEKVÉSÉRE!
ISTEN ÁLDJON BENNETEKET!

 

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?