Kategóriák
Uncat

AKINEK CSAK ANNYI ERÉNYE VAN, HOGY NEM VETTE FEL A VAKCINÁT, ANNAK SEMMIJE SINCSEN

Sokan büszkék arra, hogy nem vették fel az oltást.
Jézus idejében nem volt vakcina, mégis sokan elvesztek. Az igazság az, hogy nincs szükség vakcinára, hogy kárba vesszen a Lélek. Az megtörténhet vakcinával, de vakcina nélkül is.
Mit ér az embernek, hogy a vakcinát nem vette fel, ha a lelkében kárt vall? Mit érsz azzal, hogy a vakcinát nem vetted fel, ha az igazságot, annak védelmét sem vetted fel? Mit érsz azzal, hogy nem vagy beoltva, ha Isten oltalmát sem kerested, és nem kaptad meg?
Netán azt hiszed, hogy vakcina nélkül nem lehet meghalni? Nagyon is meglehet. Sokkal könnyebben, mint gondolnád. Akkor, amikor nem is gondolnád.
Az, hogy egy rossz dolgot nem cselekedtél meg, még nem jelenti azt, hogy jót cselekedtél. Azt sem, hogy jó vagy, és hogy jól élsz. Csak annyit jelent, hogy a sok rossz közül egyetlen rossz dolgot nem cselekedtél meg.
Akinek csak annyi erénye van, hogy nem vette fel a vakcinát, annak semmije sincsen. Ne csapjátok be magatokat. Senki sem lesz hős, sem kedves Isten szemében csak attól, hogy a milliónyi gonoszság közül egyet nem követ el. Csak és kizárólag azáltal van valamink, ha halljuk, és megtesszük, amit Ő mond, mert amit Ő mond, abban van az élet. Márpedig senki sem hallhatja Istent csak azáltal, hogy nem vette fel az oltást, hanem ha kér, és kap is Tőle hallást, és látást az igazságra. És ha kér és kap Tőle megbocsátást a bűneire. Ugyanis az oltás megtagadása senkit sem oldoz fel a bűnei terhe alól, és nem ment meg azok következményétől, ami a fájdalom, a szenvedés és a halál.
Aki nem születik újonnan az igazság ismerete (Jézus szavai) és Isten átformáló ereje által, annak teljesen mindegy, hogy be van-e oltva, vagy nincs beoltva.

BÖRTÖNBE ZÁRT GAZDAGOK: