Kategóriák
Minden

AKI ABBAHAGYJA A KANNIBALIZMUST, MEGMENEKÜL

A babonától az „ért-elemig”
„A ki eszi az én testemet és iszsza az én véremet, örök élete van annak, és én feltámasztom azt az utolsó napon.”
Ez nem a babonákkal és mesékkel teletűzdelt vallási rítust jelöli, ahol a pap „átváltoztatja” az ostyát, a kenyeret és a bort.
Amit a templomban cselekednek, hivatalos okkultizmus, boszorkányság és varázslás, amivel megbabonázzák, és elhitetik az embereket. Ha megmaradsz ezekben az élettelen szokásokban, a saját életeddel és lelkeddel játszol.
Aki megismerte az Ő beszédeit, tudja, hogy az ő teste, és az ő vére ugyanaz, mint az a víz, amelyről a samáriai asszonynak beszél a kútnál. Az pedig nem más, mint az igazság, amit az ő testével, az ő vérével, az ő tanításával, és az egész életével bemutatott. Ez a mindennapi kenyér, az élet kenyere, az igazi eledel, ami a „miatyánkban” is szerepel.
Mit jelent hát enni az ő testét, inni az ő vérét? Megismerni az ő tanítását, magunkra ölteni az ő jellemét, cselekedni azt, amit Isten lelke tanít nekünk az életről. Megtelni azzal. Ekképp kiszorítani a hazugságot, a hiábavalóságot, a tévelygést és a bűnt az életünkből.
Mit gondolsz, miért van az, hogy az emberek rendszeresen sorba állnak az ostyáért, de a jellemük egyáltalán nem változik?? Miért van az, hogy folyton eszik a kenyeret és isszák a bort, de egyáltalán nem kívánsz az ő társaságukban lenni, mert anyagiasak, rossafélék, tele vannak gyűlölettel, és félelemmel?? Miért van az, hogy gyónnak, és áldoznak, de mégis a rendszert a pénzt szolgálják, nem Istennek, hanem a politikusoknak, a tudósoknak és a híreknek hisznek??
Azért, mert be lettek csapva, mert nem Krisztus testét és az ő vérét fogyasztották, hanem egy kétezer éves hazugságot, babonát, ami folyamatosan benne tartja őket a sötétségben, a hazugságokban, a bűnökben, ráadásul Jézus és Isten nevében teszik ezt.
Ne tévelyegjetek, mert borzasztó idők jönnek, és a babonák, a keresztény boszorkányság, a dogmák senkit sem fognak megmenteni. Sőt, minél több a vallás az ember fejében, annál hamarabb el fog veszni, mert nem ismerte meg az igazságot, nem vette magához Krisztus testét és az Ő vérét, ami megmenthetné őt a nyomorúságban, ami hamarosan jönni fog az egész világra.
Ez a feltámadás és az élet üzenete azok számára, akik még mindig a hazugságban hisznek:
„És hallék más szózatot a mennyből, a mely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:
Mert az ő bűnei az égig hatottak, és megemlékezett az Isten az ő gonoszságairól.”
[mailerlite_form form_id=1]