Kategóriák
Minden

Aki a csordaszellemet követi, a vágóhíd felé menetel

MONDANÁM, HOGY ÓVAKODJATOK A CSORDASZELLEMTŐL, MERT A VÁGÓHÍDRA VISZ BENNETEKET, de azzal senkit sem óvhatok meg, ugyanis a csordaszellemtől való védelmet nem az óvakodás, hanem az igazság jelenti.
Egyedüli mesterem, tanítóm, barátom, akinek még a nevét sem vagyok méltó kimondani, azt mondta, hogy aki keresi, megismeri és megcselekszi az igazságot, szabaddá válik általa, és olyan békéje lesz, amelyet senki sem vehet el tőle.
 
„Az ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim soha el nem múlnak. A beszédek, amelyeket mondok néktek, lélek és élet.” – mondta ő azoknak, akik éhezték, és ma is éhezik az igazságot.
jelen.fm

Aki nem hajlandó saját magáért gondolkodni, aki nem hajlandó személyes, felelősségteljes lépéseket tenni az igazság megismerése érdekében, annak nincs joga panaszkodni. De még ha formálna is jogot saját magának a panaszra, nem ér semmit vele. Legfeljebb csak annyit, hogy elrabolja az értékes időt embertársaitól meddő nyavalygásával.

Aki a tömegszellemet követi, a tömeg sorsára jut… hogy mi a tömeg sorsa, a történelem minduntalan megmutatja…
Hagyd békén az izmusokat, az emberi mozgalmakat, a vallásokat, mert a tömeg nem oda megy, ahova bárki is szeretne menni!
Légy józan, gondolkodj, fohászkodj! Keress, találj, világíts a sötétben! Ma még megteheted. A holnap már nem a tiéd.

Szemet behunyva, de mégis látva,
megyünk, amerre az út vezet;
magvakat szórva mindenütt,
öleljük, és tágítjuk a teret.

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?