Kategóriák
Minden

A youtuberól letiltott beszélgetésünk

A YOUTUBERÓL LETILTOTT BESZÉLGETÉSÜNK
a koronavírus és az ötgé kapcsolatáról még meghallgatható a lenti hivatkozáson.
 
Felhívom figyelmeteket, hogy a Youtube és a többi népszerű közösségi média, mint a Facebook, Google, Twitter stb valósággal „üldözi azon ötgéről és koronavírusról szóló tartalmakat, amelyek nem egyeznek a hivatalos állásponttal, amelyről mellesleg egyre nyilvánvalóbb, hogy félrevezeti, és becsapja az embereket.
 
Szomorú, de fontos kimondani, hogy egy világdiktatúra van kialakulóban, amelyet még nem annyira a fizikai, mint a szellemi erőszak (a média általi agymosás) eszközeivel építenek. Előre láthatóan ezt követni fogja a fizikai erőszak is, éppen úgy, mint Kínában.
 
Fontos megértenünk, hamarosan senkinek és semminek nem lesz helye a szabadnak mondott közösségi médiában, aki/ami nem olyan, mint a képen látható figura, és ellenvetése van az emberek szisztematikus elgépiesítésével szemben.
 
Sajnos, ennek a folyamatnak végbe kell mennie. Különben sokan nem értenék meg, milyen rendszer, milyen szellemiség szolgálatába állították az életüket. Szomorú, de tény, hogy a legtöbben csak súlyos szenvedések árán menthetik meg a legdrágább kincset, a lelküket. Ezért nem kerülhetjük el azt, ami közeledik.
Mindazonáltal fontosnak tartom felhívni a már ébredező embertársaim figyelmét arra, hogy a világhálóról hamarosan teljesen eltűnik minden olyan információ, amit nem itat át a világpropaganda mérge. Ezért mindenkit arra bátorítok, hogy vágyakozzon megismerni azt az igazságot, amely Él, és amely a youtube, facebook és emberi közvetítők nélküli is megismerhető.
 
Tisztelettel kérlek, ne aludjatok! Használjátok az istenadta képességeiteket. Gondolkodjatok, mert ha folyton más kell megtegye helyettetek, annak nagyon fájdalmas vége lesz. Fohászkodjatok, hogy Isten helyett ne emberek kelljen megmondják számotokra, hogyan kell látni, érteni, és cselekedni. Vigasztaljatok, bátorítsatok, beszéljetek, szerrel etessetek, szeressetek! És ne vegyetek részt olyan dolgokban, amelyek hosszú távon visszafordíthatatlan károkat okozhatnak az életetekben és a gyermekeitek életében.
Ne feledjétek, hogy minden, ami történni fog a jövőben, a mostani döntéseink egyenes következménye. Nem háríthatjuk folyton másra a felelősséget!
 
A letiltott beszélgetés meghallgatható itt:
https://kialtoszo.hu/beszelgetes-az-5g-es-a-koronavirus-kapcsolatrol/
 
Javasolt videók, amely segíthet az ébredésben és az ébrenlét megtartásában:
https://youtu.be/xjHU4YtL0wQ
https://youtu.be/eonmq55rXSU
https://youtu.be/h88aKkIf5lA
https://youtu.be/_VUiHe7UJVg
 
 
Ingyen kaptátok, ingyen adjátok.

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?