Kategóriák
Minden

A youtube-ról letiltott videó

!!!FIGYELEM!!!

A JÚTÚB MINDENFÉLE ELŐZETES FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL MEGINT LETÖRÖLT EGY VIDEÓT A CSATORNÁMRÓL.

A júúúúútttúúúúb ismételten bebizonyította számomra, hogy ő egy „szabad” közösségi médiaportál. Szabad a maga módján.
Ma úgy kívánt nekem jó reggelt, hogy közölte, nem tetszett neki a koronavírus és az 5G kapcsolatáról folytatott beszélgetésünk. Ezért mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül letörölte azt.
Na de vajon miért nem figyelmeztet az ilyen húzásokra? Talán azért, hogy kisebb legyen az esély arra, hogy letöltsd a neki nem tetsző videót, és feltöltsd egy másik platformra?
Isten tudja!

Már több alkalommal is felhívtam igazságszerető embertársaim figyelmét arra, hogy a fééészbuk és a júúútúúb egyre durvábban cenzúrázza a tartalmakat. És érdekes módon nem a pornográf és az erőszakos videókkal ellenszenvez a legjobban, hanem az főáramú média közleményeivel nem egyező álláspontokkal. Ekképp ezeken az oldalakon egyre gyérebben lesznek jelen az olyan információk, amelyek önálló józan gondolkodásra, az igazság megismerésére késztethetnék az embert.
Ennek okáért mondtam azt is, hogy az a lélek, aki képtelen leszokni arról, hogy folyton mások mondják meg neki, mit, és hogyan kell gondolni, éhen fog halni.

Kedves embertársak, az igazság élő. Él Ő! Annak a személynek, aki vágyik annak megismerésére, teljesen ingyen kijelenti azt az Úristen. És meg tudja ezt tenni a televízió, a politikusok, a vallási vezetők, a média szakemberek, a fehér köpenyesek, a fészbúúúk és a júúútub közbenjárása nélkül is.

Azt mondja Jézus, hogy aki keres, az talál; aki zörget, annak megnyitják az ajtót; és boldog, aki éhezi, szomjazza, és cselekszi az igazságot, mert szabaddá fog válni általa. Drága sorstársak, az igazságot lehetetlen megtalálni a fészbúúúkkon és a júúútúúúbbon! Viszont a belső szobában bárki meglelheti, aki tiszta szívből keresi.
A Szerelmes Isten elégítsen meg titeket az Ő életet adó szavával, hogy a ti békességetek ne legyen kiszolgáltatva a diktatórikus világmédia cenzúrázott tartalmainak!

Akit érdelet a júúútúúbról előzetes figyelmeztetés nélkül letörölt beszélgetés az 5g és a koronavírus kapcsolatáról, itt még meghallgathatja:
https://kialtoszo.hu/beszelgetes-az-5g-es-a-koronavirus-ka…/

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?