Kategóriák
Minden

Egy megrázó tény az internetről, amit nem tudtál eddig

Egy megrázó tény az internetről, amit eddig nem tudtál
 
Az a személy, aki online van a világhálón, nem hallhatja Istent, ugyanis a Világ Ura a világhálón keresztül valami világi dologgal folyton “behálózza”, leköti, azaz birtokolja az ő figyelmét. Ekképp az képtelen ráirányulni az élet Örökkévaló forrására, Istenre.
 
Fogadjunk, most arra gondolsz, hogy te kivétel vagy! Nem is csoda, hisz erre lettél programozva.
A világháló tervezője azt akarja, hogy elhidd, veled ez nem történhet meg, te ura vagy a helyzetnek, és nem töltesz túlzottan sok időt a világhálón.
Miért? Azért, mert azt a személyt lehet a legkönnyebben becsapni, akivel előbb el tudják hitetni, hogy ura az életének.
Ezért a sok agykontroll, meditációs tanfolyam stb.
Kérlek, ne feledd, hogy a legtöbb ember, aki most végzetes betegségben szenved valamelyik kórteremben, egykor ugyanazt hitte, amit te: Hogy ő ura az életének. Tévedett.
 
Tehát ahhoz, hogy elveszítsd a lelked, nem elégséges az, hogy megtéveszthető vagy. Szükség van a legrafináltabb megtévesztésre, arra, hogy legyen egy hamis önértékelésed, túlbecsüld a saját intelligenciádat, és azt gondold magadról, hogy téged nem lehet becsapni. (Ugyanaz a helyzet, mint azokkal az alkoholfüggő személyekkel, akik nincsenek már tudatában, sőt tagadják azt, hogy részegek.)
 
Ekképp önként és vígan szolgáltatod ki magad és a családodat a fenevadnak, a gépnek, amely naponta lelkek millióit emészti fel, és teszi teljesen tönkre.
Barátom, Isten él, és neked még nem késő. Lehet, hogy számodra ez az utolsó jelzés. Te most még megteheted, hogy őszinte szívvel Istenhez kiáltasz, hogy valós rálátást, majd megoldást kapj a helyzetedre.
 
P.S. Ha a fenti sorok által megértetted a lényeget, mutasd meg barátaidnak is azzal az őszinte reménységgel, hogy ők is megértik azt, és a hasznukra fordíthatják.

 

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?