Kategóriák
Minden

A szép új világban dicséret jár a gyávaságért, a megalkuvásért, és a hazugság szeretetéért

Ekképp mindenkinek van esélye arra, hogy legyen valaki.

– Ennyire jól állunk a járványkezelésben, hogy két hónap után nincs szükség erre a különleges jogrendre? – hangzott az Orbán Viktorhoz intézett kérdés a Kossut Rádióban.

– Igen. – érkezett rá a megnyugtató válasz. – …kétségkívül sikeresen védekezett az ország. Sőt, nálunk szerencsésebb, jobb anyagi helyzetek között élő országokat is messze felülmúltunk a védekezés minőségében és eredményességében. Büszkék is lehetünk rá. De azért mégis csak meghaltak emberek. – mondta Viktor.

Vajon gondol-e arra valaki, hogy más országok polgárai is ugyanezt a dicséretet kapják az elöljáróktól?
„Sikeresen védekezett az ország. Sőt, nálunk szerencsésebb, jobb anyagi helyzetek között élő országokat is messze felülmúltunk a védekezés minőségében és
eredményességében.”
Valahol azt olvastam, hogy a google megdicsérte Székelyföld lakóit a szükségállapotban való helytállásukért, a szabályok követéséért.
Én egyáltalán nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a google és a vezetőség minden országban ugyanezzel a szöveggel zsibbasztotta a polgárokat, azok után, hogy évtizedek hosszú során agymosta őket a média segítségével. Egyszerű pszichológia az egész. Dicséret nélkül nem működik az agykontroll, a tömegek átprogramozása.

Istenem, mennyire szeretném látni, hogy a 10 millió magyarból ilyenkor hánynak fordul meg a fejében az, hogy valójában a gyávaságért, egy világméretű hazugságnak való behódolásért dicsérgeti őket a világmédia és a vezetőség. De talán jobb, ha nem látom, mert így is nagy fájdalmat okoz, hogy drága embertársaim jobban hisznek egy ilyen bődületes nagy hazugságban, mint abban az Istenben, aki megteremtette, és több ezer éven keresztül oltalmazta őket. Székelyföld először egy halott nő szobrának tiszteletére cserélte le a Mindenható Istenbe vetett bizalmát. Utóbb pedig a média által kitalált és terjesztett fiktív vírusban való hitével köpte szembe az Élet Szerzőjét és oltalmazóját.

Magyarország első embere azt mondja, hogy a magyarság büszke lehet helytállására, de azért mégis csak meghaltak emberek. És ez igaz is. Kevesebben ugyan, mint tavaly ilyenkor, amikor nem volt járvány, de azért mégis csak meghaltak emberek…
Rájöttem, hogy szinte minden igaz, amit mond. Csupán másképp kell értelmezni a ő szavait, mint egy átlagember szavait.

Isten látja lelkem, nem haragszom rá. Sőt, kívánom, hogy könyörüljön rajta a Fennvaló, amiért ilyen hálátlan szerepben kell töltenie az értékes életidejét.

Jézus azt mondja, hogy szükséges, hogy legyenek botránkozások (hazugság, félrevezetés, kísértés, manipuláció stb), de jaj annak a személynek, aki által lesznek. Ekképp jaj Viktornak is, és minden vezetőnek, aki fejet hajtva a világi hatalomnak és a tömegmédia közleményeinek a hazugságban való hitért, a gyávaságért és a megalkuvásért dicséri meg polgártársait.

[mailerlite_form form_id=1]

EZ AZ ÜZENET MÁSOLHATÓ, ÉS SZABADON TERJESZTHETŐ A SZERZŐ NEVÉNEK MEGJELÖLÉS NÉLKÜL IS. KÖZVETLEN MEGOSZTÁS HELYETT INKÁBB MÁSOLJÁTOK, ÉS ÚGY OSSZÁTOK, MERT NEM TUDHATJUK, MIKOR TILTJÁK LE A FACEBOOK OLDALAMAT.

„INGYEN KAPTÁTOK, INGYEN ADJÁTOK!””
jelen.fm

Vélemény, hozzászólás?