Kategóriák
Minden

A SZEGÉNYSÉG LEGFŐBB BIZONYÍTÉKA

Szegénységünk egyik legfőbb bizonyítéka az, hogy már csupán azon dolgok közül válogathatunk, amelyek ellen tüntethetünk. Azt már rég elfeledtük, hogy mi az, ami mellett tüntethetnénk. Már alig-alig emlékszünk, mit lenne érdemes, szépséges, sőt, dicsőséges életünkkel feltüntetnünk, megjelenítenünk, hogy aki ránéz, azt a hála és a szeretet töltse el a gyűlölet, a neheztelés és a megvetés helyett.
Ezért az emberek ma tüntetnek a vezetőség ellen, az uniós szabályozások ellen, a világkormány ellen, a maszk ellen, a vakcina ellen, a gyógyszermaffia ellen stb. És egyre kevesebben vannak, akik az élet világossága mellett kívánnának tüntetni, állást foglalni. Egyre kevesebb lélek van, aki azt az igazságot kívánná feltüntetni, amely által kétezer éve a (szellemi) vakok szemei megnyílnak, az igazságra süketek fülei meggyógyulnak, és a lelki halottak feltámadnak.

Ekképp nyertünk ingyenes belépőt a szép új világba, amelyben mindenki tüntet minden és mindenki ellen, a saját magában lévő gonoszságot, hazugságot és istentelenséget leszámítva, ami a valódi válaszfal a boldogtalanság és az istenadta örök boldogság között.
A legtöbben még azt sem vettük észre, hogy ez a belépő csupán látszólag ingyenes, mivelhogy mindenki a saját lelkével, élete idejével és életkedvével  fizetett érte. Így lett a saját látszólagos gazdagságában gyönyörködő modern ember szegényebb a templom egerénél.

Kedves útitárs, ezennel ismételten válaszúthoz érkeztél. Választhatsz magadnak egyet, akár többet is a rossz dolgok kimeríthetetlen tárházából, ami ellen életed végéig protestálhatsz, vagy pedig választod az Egyet Isten kegyelméből, amelyet életed örömével feltüntethetsz, és megmutathatsz Krisztus dicsőségére, és a bebörtönzöttek szabadulására.

[mailerlite_form form_id=1]

 

[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”preset” start_track_id=””]