Kategóriák
Minden

A SÖTÉTSÉG VILÁGBÍRÓI

Drága igazságszeretők!
Amiről Pál ír, nem holmi levegőben röpködő láthatatlan démonok és szellemek csoportosulása, hanem azok az erők és hatalmak, amelyek mára már nagyobb intenzitással terjesztik a hazug, életet romboló információkat, mint valaha. Ezeknek az erőknek a legfontosabb eszköze a média, amelynek a közleményeit a legtöbben jó szándékkal ugyan, de vakon és gondolkodás nélkül terjesztik a világhálón.

„Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.” Ef 6,12

Ma még nem késő gyógyírt kérni a szemünkre! Mert gyógyír van bőven az Úristennél, de csak az kap belőle, aki gyermeki szelídséggel és alázattal kéri azt.

A legalázatosabb, a legszelídebb, a legszeretetteljesebb kétezer évvel ezelőtt legyőzte a hazugság hatalmát, és vele együtt ma is legyőzi mindenki, aki a vallások helyett Őt választja; megismeri az Ő beszédét, az Ő jellemét, és megszereti azt!

Mondanám, hogy ne féljetek, de hiábavaló lenne, mert a félelmet csak az kerülheti el, akiben már megfogant az igazság magva!

Éhezzétek és szomjazzátok az igazságot, mert az kiírt minden félelmet a szívekből! Valójában csak az védhet meg a hazugság és a félelem lelket rohasztó mérgével szemben!

!FELHÍVÁS!
Minden facebook megosztásom szabadon másolható! Nem kell megjelölni a nevem, mert én is csak egy gyarló ember vagyok, és semmi sem az én érdemem. Mindent ajándékba kapok az Örökkévaló öröméből! ?

Ha tetszik valami, ne tőlem osszátok, hanem inkább másoljátok, és úgy továbbítsátok, mert az én facebookom ma van, holnap már nem biztos!

youtube.com/kialtoszo

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?