Kategóriák
Írások

A Mehemed keresztények

A tejet (általában) a tehénből nyerjük,
az igazságot és az életet pedig Krisztusból.
Viszont a piacon egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Mehemed tej, amelyről az a hír járja, hogy épp olyan, mint akiről elnevezték.

“Volt egy török Mehemed, sose látott tehenet.”

Sajnos úgy járt a mai parázna kereszténység Krisztussal, mint a Mehemed tej a tehénnel. Miként a Mehemed tej sosem látott tehenet, úgy a mai kereszténység áldozatai sosem látták, nem ismerték meg Krisztust, az Ő beszédeit; vagy ha látták is, hamar elfordultak tőle.
Ha olyan keresztény vagy, akinek csak vallása van, de nem ismeri Krisztus életét, nem érti, és nem cselekszi az Ő tanításait, sajnos te is olyan vagy, mint a Mehemed tej, vagy mint a fából készült vas karika.

Ez egy nagyon szomorú hír minden érintett személy számára.
Viszont van egy jó is ebben az üzenetben. Nevezetesen az, hogy annak a “Mehemed kereszténynek”, aki ezt el tudta olvasni, még mindig nem késő; neki még mindig van esélye arra, hogy megismerje Krisztus életét, az Ő tanításait, hogy azáltal meglássa, hogy miképp, és hol húzta őt csőbe “a parázna asszony”, a mai kereszténység, aki összefekszik minden idegen istennel egy lyukas garasért.
Nézz a tükörbe, és kérdezd meg attól a személytől, akit ott látsz, hogy még meddig akar “Mehemed keresztényként” a vallások rabja lenni ahelyett, hogy személyesen megkeresné Krisztus igazságát azzal a szándékkal, hogy egyesüljön vele, és szabadulást nyerjen általa a világ hazugságaitól?

“egy Kiáltó Szó a Puszt(ulás)ban”

 
[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?