Kategóriák
Minden

A megtévesztés célja a kizsákmányolás

…mindazonáltal ha az ember tudná, hogy meg van tévesztve nem lenne megtévesztés a megtévesztés. Mi a garanciád arra, hogy te nem vagy megtévesztve?

A MEGTÉVESZTÉS CÉLJA A KIZSÁKMÁNYOLÁS, DE…
Vannak, akiket csak anyagilag zsákmányolnak ki, és vannak, akiket lelkileg is. Akiket csak anyagilag zsákmányolnak ki, nem veszítik el az életüket. Akiket lelkileg zsákmányolnak ki, azokra hatni fog a második halál.
A legtöbb ember azért veszíti el a lelkét, mert elejét akarja venni annak, hogy anyagilag kizsákmányolják.
Lesz egy ítélet a lélek fölött, ami függetlenen az ember hiedelmeitől. Ezen ítélet alkalmával senkinek sem lesz felróva, hogy hagyta magát kizsákmányolni anyagilag. Ezen ítélet alkalmával mindenkinek azért kell fizetnie, amiért kizsákmányolt másokat anyagilag, és lelkileg. Ily módon megmentve anyagi biztonságát, engedte a lelkét kárba veszni.
Az ítélet napján nem azért leszel számon kérve, amiért hagytad magad anyagilag kizsákmányolni, hanem azért, mert részt vettél a kizsákmányolás valamely formájában, és amikor kaptál egy olyan jelzést, mint ez itt, továbbra is az anyagi biztonságot választottad, és engedted a lelked tovább sorvadni.
ÉBRESZTŐ! NEKED MÉG NEM KÉSŐ! www.jelen.fm

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?