Kategóriák
Minden

A második csillaghullás – Felfelé hullottak a csillagok az égről

24021448
Az éjszaka volt egy látásom, amely kapcsán jött egy megértés. Ez egybevág barátom kijelentésével, amelyet pár napja videó formában tett közzé a youtubeon.
Azt láttam, hogy felfelé hullottak, majd eltűntek a csillagok az égről. Ehhez a képhez azonnal társult az a megértés, hogy el fog vétetni az igazság a Földről. Egészen pontosan azok a személyek, akik most még a Teremtő igazságát képviselik, és mutatják, szerre el fognak tűnni, és azáltal kezdetét veszi a végső fejezet, amikor az emberiség Istentől elszakadva teljesen a saját feje szerint fogja élni az életét, ami irdatlan nagy szenvedéseket fog jelenteni sokak számára.
Máté evangéliumának 24. fejezetében az áll, hogy ama napok nyomorúságai után a csillagok az égről lehullanak. Én ezt a kijelentést eddig úgy értettem, hogy az emberi bálványok, az ünnepelt sztárok elveszítik fényüket. Mint látjuk, ez ma már történik is. A világjárvány miatt egyre kevesebb koncertjük van, és nagyobb gondjuk lévén, az embereket sem érdekli különösebben, mi a helyzet velük. Figyelem nélkül maradnak, és már nem fognak úgy fényleni az emberek figyelme által, mint ahogy korábban fénylettek.
Az éjjel egy újabb jelentést nyert a csillaghullás. Jelenlegi értésem szerint mindkét dolog meg fog történni. Az egyik csillaghullásról, mint látjuk, lassan már múltidőben beszélhetünk, de a második csillaghullás még hátra van.
Én teljes szívemből kívánom, hogy ezen sorok olvasói, és az alábbi videó nézői fordítsák tekintetüket az égre, amíg még van világosság, és kérjék a Mindenható Isten kegyelmét, hogy megmutassa számukra, mi a valóság a világban, és melyik az az út, amely igazi szabadulást jelenthet azok számára, akik már nem tudnak hinni elbukott világunk ideig-óráig tartó csillogásában, káprázatában.

[mailerlite_form form_id=1]