Audió / Írások

A magyar Jézus átka

Mit jelent az az elm(e)élet, hogy Jézus szkíta-magyar volt egy igazságkeresőre nézve? Milyen szellemiség terjeszti ezeket a nézeteket? És mi annak a következménye, ha valaki megmarad ezekben a modern magyar guruk által terjesztett hiedelmekben?

Feliratkozás

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről,
írd be a pontos e-mail címed a lenti dobozba,
és kattints a „Feliratkozom!” szóra.

Egy kis türelmet kérünk!

Kérünk, ellenőrizd a postafiókodat
és a spam (levélszemét) könyvtárat.

2 thoughts on “A magyar Jézus átka

 1. Tisztelt igazságkereső!
  Egy meglátásom lenne csupán a mai hanganyag kapcsán.
  Egyetértek( persze ez nem számít ) azzal, hogy a modern guruk a lelkekben hatalmas kárt tesznek, hisz olyan világban élünk , ahol vak vezet világtalant , így mind a gödörbe esünk . Nagy felelősség ma bármit is hírdetni, mert a teljes igazság birtokának hiányában nehéz tájékozódni .
  De kérem ne vegye egy kalap alá Villas Bélát, aki tönkreteszi hazug nézeteivel a magyarságot egy Papp Gáborral vagy Szántai Lajossal.
  Azért történhetett, mert nem ismeri nézeteiket( ez utóbbi kettőre gondolok).
  Ők is figyelmeztetnek az evangéliumok fontosságára és Jézus nemzetiségére vonatkozóan is azt vallják amit Jézus mondott : Ő ember fia és Isten fia egyetemes megváltó aki meghalt majd feltámadt halottaiból.
  Azt is mondják, hogy mindenkinek egyenként kell keresnie az igazságot Istennel és az evangéliumok fényében.
  A 4 evangélium ugyanis tökéletes tájékozódási pontot ad minden igazság keresőnek .
  Villás Béla ezzel szemben azt mondja amit ön is a hanganyagban említett .
  Én is csak egy igazságkereső vagyok és senki nézeteit nem vallom. Úgy érzem aki az igazságot keresi nyitottnak kell lennie . Az igazság pedig sokszor fáj.
  Ennyit szerettem volna tisztázni, mert nem tisztességes összemosni személyeket.( Nem ítélkezem, csupán éreztem a tájékozatlanságát a két személlyel kapcsolatban). Tudom , hogy a jó szándék vezérelte.
  Nagyon szertenék személy szerint olyan hanganyagot öntől, mely a személyes megtérése részleteiről szól. Milyen volt a találkozása Jézussal , milyen volt az a Bodó Attila akit Isten szemén keresztül látott. Örülnék, ha részletesen beszámolna, hiszen ezek a leghitelesebbek, mert az valóban személyes .
  Isten áldása legyen velünk !
  Tisztelettel,
  Egy másik igazságkereső

 2. Kedves Erika, kérlek ne vedd rossz néven, hogy a vízszintes és közvetlenebb társalgási módot választom válaszomban. A hanganyagban hallhattad, hogy a hölgy, aki rám írt, emlegette ezeket a neveket egy lapon. Én csupán felolvastam az ő levelét. Mindazonáltal elgondolkodtató, hogy egy ember hinni tud Villás beszédeiben és a másik kettő beszédeiben egyszerre, nemde? Tehát ha ezek a szellemiségek megférnek egymás mellett az ő elméjében és lelkében, minden bizonnyal van is közös bennük. Valóban nem ismerem Szántait és P. Gábort. Utóbbitól hallgattam egy két hanganyagot, amiben nem az igazságot, hanem az igazságra való hajlamot véltem felfedezni. Szántaiba a minap hallgattam bele a te hozzászólásodnak köszönhetően. Az én lelkemben egyáltalán nem fér össze a krisztusi úttal, amit ő hirdet. Hogy a te lelkedben összefér-e vagy sem, a te Krisztussal ápolt személyes kapcsolatodtól, ismeretségedtől függ. Talán a Pap Gábor egy szép nap eljut arra a pontra, hogy egyértelműen kijelenti, hogy nem az én beszédeim, nem az én lexikális informáltságom, hanem a Krisztus beszédei, az ő ígérete, a Szent lélek tesz szabaddá titeket, és a magyarságot.
  Írtam egy levelet a műsorvezetőnek, aki beszéltetni szokta P. Gábort, amelyben szeretetteljesen rámutatok a műsor és a beszélgetések erős és gyenge pontjaira. nem vette rossz néven a levelet. Sőt, megköszönte. Az Élő Isten dolga az, hogy kimunkálja bennük, benned, bennem, bennünk azt az igazságot, amiben a gonoszság olyannyira meg tud ütközni, hogy a Villások már nem férnek be a képbe.

  Az Élő Krisztus bölcsessége, szeretete és irgalma vigyázza lépteidet!

  P.S. Voltak már és még lesznek bizonyságok, amelyek az én személyes élményeimet mutatják be a démon világgal, az útkereséssel és a találkozással kapcsolatosan.

Hozzászólás küldése:

%d blogger ezt szereti: