Kategóriák
Minden

A legszörnyűbb az, hogy azt hisszük, tudunk szeretni

Valójában senki sem tud szeretni.
Valójában senki sem tudja, hogy nem tud szeretni.
A szeretet botrány. …mint ahogy az igazság is az. Óriási erő. Szabadság, élet. Ezért kellett elrejteni, rabul ejteni ezeket a fogalmakat. Ezért hittük egy életen át szeretetnek a félelemet, igazságnak a hazugságot, életnek a halált. De ennek vége. Az élet szava, mely testté lett, legyőzte ezt az álnokságot. Azután visszament a tökéletességbe, hogy mindeneket magához vonzzon. Aki bekerül az Ő vonzásába, meglátja, mi a különbség az élet, és aközött, amit ő eddig életnek hitt.
Hagyd abba az erőlködést, állj félre a „Legyen meg a te akaratod!” útjából. Ne kínlódj, csak engedd, hogy úrrá legyen az elméden, a szíveden és a lelkeden a győzelem, az a szó, hogy „ELVÉGEZTETETT”!
„Mikor pedig ez a romlandó test romolhatatlanságba öltözik, és e halandó halhatatlanságba öltözik, akkor beteljesül amaz ige, mely meg vagyon írva: Elnyeletett a halál diadalra.
Halál! hol a te fullánkod? Pokol! hol a te diadalmad?”
„Annakokáért gyönyörködöm az erőtlenségekben, bántalmazásokban, nyomorúságokban, üldözésekben és szorongattatásokban Krisztusért; mert a mikor erőtelen vagyok, akkor vagyok erős.”

[mailerlite_form form_id=1]

HA NEM MEGY, KLIKK IDE: https://ok.ru/video/1563851234910