Kategóriák
Minden

A lator utolsó 10 perce

A modern ember szinte mindent elveszített, ami igazán fontos. Az őszinteségét, a kedvességét, az igazságszeretetét, az embertársai szeretetét, a bátorságát és Istenét.

Maradt a véleménye, az embertársai dicsérete, és a banki hitele.
Ezen kívül még néhány éve, vagy néhány hónapja, esetleg néhány hete, vagy talán csak néhány perce, hogy életében egyszer másképp döntsön.

A latornak megadatott, hogy az utolsó perceiben irányt váltson. Döntése kedves volt, az Irgalom Szerzője előtt. Ő most gazdagabb, mint te meg én. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ő az őszinte beismerése révén olyan gazdagságot nyert a Magasságostól, amit én még el sem tudok képzelni.

Mi még mindig a véleményünkkel, az embertársaink lájkjaival és a banki adósságainkkal vagyunk, és nem tudjuk, hogy mikor kezdődik el az utolsó 10 perc, amikor még azt mondhatjuk, amit a lator a kereszten.

Neked, ki e sorokat olvasod, ebben a percben még teljesen biztos, hogy nem késő! A következőben, már lehet, hogy csak kilenc perced maradt, ami nem lesz elegendő arra, hogy őszinte önkritikával és bűnbánattal végiggondolod, hogy és mint éltél.
Az utolsó perc hiányában talán marad még egyetlen lánc, amely nem oldoztatott el, és amely ugyanúgy összeköt ezzel az elbukott világgal, mintha egyetlen kötelékedtől sem nyertél volna szabadulást.
Embernek lehetetlen feloldozni azon kötelékeket és láncokat, amelyek összekötik őt ezzel a világgal, de ne feledd, hogy ami embernek lehetetlen, Istennek lehetséges!

Ő könyörüljön mindannyiunkon!

A GYERMEK, AKI LÁTTA A POKLOT ÉS A MENNYET

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?