Kategóriák
Minden

A KORONAVÍRUS, MINT MINDEN MÁS HAZUGSÁG

gyorsabban terjed az interneten, a facebookon, mint a valóságban.

Drága embertársak, lassan, de biztosan ugyanott tartunk, ahol a Ceausescu idejében voltunk. Az emberek félelmükben jelentgetik, besúgják egymást. És teszik mindezt felső uszításra, a hazug világmédia közleményei, és a tavaszi nátha miatt.

Felnőtt emberek vagyunk! Miért nem akarjuk látni, milyen agymosást végez a média, és hova vezet ez bennünket?
Ha valaki azt hiszi, jelentgetéssel megóvja a családját, hát jelentgessen, de ne feledkezzen meg arról, hogy van valami fontosabb a test (ál-)biztonságánál, amit az ember elveszíthet. És az nem más, mint a lelke.

Ne vegyétek rossz néven a kiírásomat. Nem a kioktatás szándékával teszem közzé e gondolatokat. A fájdalom íratja velem ezeket a sorokat, amikor látom, hogy a büszke székely és a büszke magyar Istent és józan gondolkodását megtagadva, tömegességével megy bele ebbe a világméretű propagandába, és még arra is képes lenne, hogy a szomszédait és a barátait feljelentse amiatt. Pontosan úgy, mint a sötét kommunizmus, Ceausescu elvtárs idejében.

Eljött a jellempróba ideje. És szépen lassan megmutatkozik, kiben milyen lélek lakozik. Könyörgöm, mérlegeljétek kicsit a dolgokat, nem kell mindent elhinni a világmédiának!
Keressétek az igazságot, mert aki keres, az talál, és az igazság valóban szabaddá teszi az embert minden félelemtől, pániktól, gyötrődéstől.

Féltéssel…

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?