Kategóriák
Minden

A konzumidiotizmus

A konzumidiotizmus ma az egyik legnépszerűbb vallás. A konzumidiotizmus azon személyek gyülekezete, akik megtagadják az egyéni kreativitás legkezdetlegesebb formáját is. A konzumidióták legintelligensebb gondolata az, hogy nem elég szórakoztató, és nem elég izgalmas az ingyenes műsor, amelyet a rendelkezésükre bocsájt az agymosó és lélekromboló világmédia.

Nem tudnak ellenállni az amerikai filmipar kínálta szellemi kábítószer csábításának, és az abból szerzett torz értékrend szerint mérnek minden emberi megnyilvánulást. Ha valami nem elég silány, nem elég értéktelen és élettelen, azt gúnyos kritikával illetik. És ebből származik a legnagyobb örömük, ami egyben az élet értelmét is jelenti számukra.

A konzumidiotizmus világvallás áldozataira ráillik minden olyan tulajdonság, ami szöges ellentétben áll az olyan fogalmakkal, mint a gyermetegség, a játékosság, a segítőkészség, a kreativitás és az életöröm.

A konzumidiotizmus lelkes képviselőire úgy tekinthet a Teremtés, mint ahogy az ember tekint kedvenc eledelének végtermékére, amelynek látványától és szagától egyaránt felfordul a gyomra.
A konzumidióták a császár kínálta műsor hiányában hánykolódva fetrengnek valahol a teljes reménytelenség és a poklok pokla között félúton.

Isten legyen könyörületes hozzájuk, és engem se hagyjon el, aki olykor figyelmetlenül figyelemmel illettem a fent leírt jelenséget.

jelen.fm

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?