Kategóriák
Minden

A HÚSVÉT RÖVIDEN

Elméletileg egy olyan személy feltámadását jelöli, aki nem csupán a leprát, a vakságot, a holdkórosságot győzte le, hanem a koronavírussal és más betegségekkel együtt még a halált is.
Ez az elmélet egyesek számára csupán egy vallásos dogma.
Mások számára pedig az élő, megtapasztalható valóság.

Számodra mi a húsvét? Vallás vagy valóság?
Van benned gyermetegség? Van benned alázat? Van benned szelídség?
Tudod kérni, és tudod engedni, hogy az Élet Szerzője újraértelmezze számodra a húsvét fogalmát? Szeretnéd, hogy elvegyen tőled minden ahhoz fűződő babonaságot, és megmutassa az életet adó igazságot?

 

HÚSVÉTI TALÁLÓS KÉRDÉS (középcsoportos szint)

A lepra könyörtelenebb betegség, mint a koronavírus. Viszont Ő legyőzte a leprát. Azután pedig a vallásos babonákat, a félelmet és a halált is megszégyenítette.
Márpedig ha legyőzte a halált, azt jelenti, most is él. Ha most is él, természetszerűen ma is le tud győzni bármilyen betegséget és emberi erőtlenséget, főképp, ha az kevésbé veszélyes, mint a lepra és a halál.

Az egyedüli kérdés az, hogy én, az ember, mire és kire tekintek ezekben az időkben. Azokra a személyekre, akik rettegnek ettől a járványtól, a félelmet és a pánikot terjesztve, vagy pedig arra a személyre, aki az emberiség legkönyörtelenebb ellenségét is legyőzte, ami nem más, mint a félelem, és a halál.

Ha az előbbire nézel, ne csodáld, hogy téged is hatalmába kerít a „járvány” és a fájdalom. Ha az utóbbira nézel, vigadj, és ünnepelj, mert az Ő szavának ismeretében vele együtt te is diadalmaskodtál a hazugság, a rettegés és a halál felett! Van antiszérumod? Ismered az ő szavát? ???

 

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?