Kategóriák
Minden

A hiányzó láncszem – Tudtad, hogy egyetlen lépésen múlik az életed?

Egyre többen látják, hogy abból a helyzetből, amibe belekerült az emberiség, szinte lehetetlen emberi elgondolások által kijönni, hisz épp az emberi elgondolások következtében kerültünk oda, ahol vagyunk. Nyilvánvalóvá kezd válni, hogy nagyon sok embernek már nincs fizikai ideje, hogy annyi lépést tegyen az élet irányába, ahány lépést korábban megtett az ellenkező irányba, a romlás és a megsemmisülés felé.
Jézus nem ok nélkül mondja, hogy a teljes szabadulás az emberekénél lehetetlen. Ennek ellenére mégis van egy megoldás, amely ezt a hatalmas távolságot, amely kialakult ember és Teremtője között, képes szinte instant módon eltörölni.
Ez a hiányzó láncszem, amely gyakorlatilag egyetlen lépés, amelyet ha megtesz az ember, akár instant módon eltűnik az a távolság, amely az évek hosszú során akkorára növekedett, hogy emberi erővel lehetetlen eltörölni azt. Épp ezért Jézus hozzáfűzte beszédéhez, hogy ami embernél lehetetlen, Istennél lehetséges. És ahogy a lator számára eltöröltetett ez a távolság, úgy neked is legalább akkora esélyed van e távolság megszüntetésére, mint annak a személynek, aki egész életében egyebet sem csinált, csak távolodott Istentől.
[mailerlite_form form_id=1]
HA NEM MEGY, KLIKK IDE: https://ok.ru/video/1560419311198