Kategóriák
Minden

A „brittudósok” unalmasnak találják a Föld klasszikus formáját

Egy bizonyos, „brittudós”-nak nevezett, amerikai kontinensen élő emberfaj úgy döntött, hogy elég volt az egy helyben álló Lapos Föld több ezer éves uralmából. Ezért összegyúrták, gömbbé formálták azt. De még meg is pörgették, hogy jobban szédüljenek az emberek rajta. Mint tapasztaljuk, nemes szándékukat siker koronázta, ugyanis, ha még ennél is jobban szédülnének az emberek, aligha lehetne embereknek nevezni őket.
Időközben az Új Föld, mivelhogy nem volt teljesen megszilárdulva, amikor megpörgették, geoid alakot öltött.
Viszont egy jó ideje már az a hír járja, hogy az okos japán tudósok nehezményezték ezt, és le akarnak faragni a golyóbisból, hogy mostantól kocka alakú legyen planétánk.
…ugyanis a kocka fejhez, a kocka alakú Föld elmélete passzolna jobban.
Bele sem merek gondolni, mi lesz a Föld alakjából, ha az ecuadori banántermesztő brit tudósok veszik kezükbe azt. Az ezerrel forgolódó Gömb földön eddig megmaradtunk valahogy, de egy banán alakú planétáról, kizárt dolog, hogy bele ne csússzunk a semmibe.
 
Egy szó, mint száz: A Föld alakja állandó változtatásának is megvan a maga helye az Édenkerten kívül elhelyezkedő állatkertben, ugyanis minden alakváltoztatásnál egy újabb vallás születik, ami végső soron színesebbé teheti az Édenkerten kívüli majmok leszármazottjainak világát. ???????
[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?