Kategóriák
Filmek Írások

A bölcsek útja

A BÖLCSEK MA IS KERESIK ŐT!
Kétezer évvel ezelőtt három bölcs elindult, hogy megkeresse a Krisztust. Megtalálván Őt igen nagy örömmel örvendezének.

E kijelentés nagy igazságot hordoz magában. Tudtunkra adja, hogy bölcs dolog keresni, és felettébb nagy öröm megtalálni Őt. Beszédei elárulják számunkra azt is, hogy a legeslegnagyobb öröm az Ő tanításának megcselekvésében rejlik.

Az ostobák, mint látjuk, beérik a világ kínálta földi örömökkel, élvezetekkel. Viszont a bölcsek igazságszeretetük révén mindig is keresték, MA is keresik Krisztust. Akik kitartanak, meg is találják Őt, és Általa a lélek szabadságát is meglelik.

Kettőezertizennyolc július huszonegyedikén mi is elindultunk, hogy megkeressük mindazt, ami az Ő tanításaiból eddig rejtve volt számunkra. Két igazságszerető útitársammal nekiláttunk a Máté evangéliuma tanulmányozásának.
Az első alkalom gyümölcseként megkapott felismeréseinket közös urunknak, mesterünknek és legjobb barátunknak engedelmeskedve, megosztjuk veled, hogy te is erőt és bátorságot meríts ahhoz, hogy végigjárd a bölcsek útját. Ingyen vettük, ingyen adjuk!
Ha élünk, és Isten is úgy akarja, minden este 8:30-tól (Magyarországon 7:30) közvetítjük a közös elmélkedést. Ha az igazságszereteted úgy indít, az alábbi címen esténként te is bekapcsolódhatsz a beszélgetésekbe hozzászólásaiddal, kérdéseiddel, amelyekkel segíthetsz nekünk, hogy egy teljesebb képet kapjunk Krisztus tanításairól.

http://kialtoszo.hu/elo/

A felvételeket utólag meg lehet hallgatni az “Evangéliumi Beszélgetések” youtube csatornán.

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=UUHPofR3x_Ka91fINNYNpe8g&layout=gallery[/embedyt]

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?