Kategóriák
Uncat

⚠️ A CSILLAGOK AZ ÉGRŐL LEHULLANAK – figyelmeztetés 2 ⚠️

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
⚠️ A CSILLAGOK AZ ÉGRŐL LEHULLANAK - figyelmeztetés 2 ⚠️
/

Utam elején találkoztam egy kanadai lánnyal, akinek a lelke valósággal ragyogott Krisztus ismeretétől. Az ő személyében beteljesedett Jézus szava, aki azt mondja, hogy úgy ragyogjon a mi világosságunk a világ sötétségében, hogy aki minket lát, kívánja meg, hogy az ő életében is jelen legyen Isten. És minden egyes bizonysággal, amit tőle hallottam, egyre csak nőtt bennem a vágy, hogy én is személyesen ismerjem, halljam azt, aki életet lehelt a testembe.

Mára ennek a lánynak kialudt a fénye, mert Krisztus helyett emberekre, emberi tanokra irányította a tekintetét. Annak ellenére, hogy ezelőtt világított, most neki is arra van szüksége, hogy emberektől szerezzen világosságot. 😔 Elutasítván Krisztus élő jelenlétét emberek segítségére szorul.

És az az ajándék, a melyet ti kaptatok Tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket;

hanem a mint Isten Lelke megtanít titeket mindenre, úgy igaz is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.

Első rész (figyelmeztetés)